Pijamale pentru copii din finet

Finetul face parte din categoria celor mai solicitate materiale din Romania, din cauza aceasta, in acest moment este greu de gasit, iar in magazinul de materiale Evilife conduce in topul celor mai vandute produse.
Facuta din bumbac 100% este una dintre cele mai prietenoase si rezistente tesaturi, nu se decoloreaza si poate fi folosita pentru persoanele cu pielea hipersensibila si imunitatea scazuta. Aceasta este principala explicatie a faptului ca in trecut, comunitatea ducea mamei care abia nascuse scutece din finet sau cupoane intregi din acest material, ca femeia sa coasa singura sau sa comande la croitoreasa tot ce avea nevoie pentru bebelus.
Cunoscatorii stiu aceste lucruri si cauta in continuare finet fiindca lasa pielea sa respire in timpul somnului si nu o agreseaza in niciun fel.
Materialul functioneaza ca o bariera intre pielea fina si factorii nocivi din jur, asa se explica faptul ca bebelusii care udau scutecele din finet nu se spuzeau si nu aveau probleme de disconfort, cum aveau ceilalti.


In prezent exista bebelusi care sunt incompatibili cu toate categoriile de pampersi, nu din cauza masurii, ci a alergiilor pe care le fac, din cauza acesta si astazi multe mamici apeleaza la hainutele din finet pentru bebelusii lor. Finetul este in esenta un bumbac refinat, cu aspect moale si usor satinat.
Pentru sanatatea deplina a bebelusului dumneavoastra introduceti finetul ca material textil dominant si procedati in felul urmator:
-inlocuiti pijamalele din materiale sintetice, nocive, cu haine facute din finet. In afara faptului ca sanatatea copilului va fi garantata 100%, va avea si viata lunga si nu se va decolora pe alte haine impreuna cu care le bagati in masina de spalat.
-aveti grija ca toata lenjeria din patul lui sa fie facuta din finet cu imprimeuri copilaresti sa il atraga, pentru a-l feri de fibre sintetice si de coloranti
-deprindeti-l din copilarie cu materiale sanatoase si cu un stil sanataos de viata si va va fi recunoscator toata viata.
-inlocuiti finetul, fiindca trebuie sa schimbati lenjeria de cel putin doua ori pe saptamana, cu material creponat, cu diftina sau bumbac, care sunt la fel de bune si de naturale!
Fiindca ma preocupa sanatatea copilului meu, ii fac pijamale si hainute de casa din finet. Fetitei i-am facut rochite, baietelului bluze si camasute, iar acestia nu mai plang cand sunt imbracati, cum fac la imbracamintea care le zgarie si agreseaza pielea.
Imprimeurile cu delfini, cu catelusi, flori si papusi ii vor fascina in mod sigur. Ei, dar de cand mangai finetul si ii urmaresc comportamentul la spalat, trebuie sa marturisesc ca am facut lenjerii de pat si pentru noi din acest material si halate de casa.
Lenjeriile nu mai aluneca de pe pat, cum fac cele din bumbac satinat de exemplu fixandu-se mult mai bine de saltea.
Ma bucur ca stiu cat de bun este finetul si mai ales ca am gasit sursa de finet pentru familia mea! Intreaga imbracaminte de casa a celor mici este din acest material, iar pielea lor este perfect sanatoasa si se ei dezvolta armonios in intregime. Pentru persoanele cu pielea hipersensibila, finetul este solutia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *