AOC lansează un nou monitor de gaming cu tehnologia AMD Radeon FreeSync și timp de răspuns de 1ms

 

Amsterdam, 29 mai 2018 – AOC lansează noul monitor de gaming G2590FX, care se încadrează perfect în cerințele și bugetul unui jucător pasionat. Monitorul dispune de caracteristici precum display TN de 24,5” inch, un timp de răspuns de 1ms, rezoluție Full HD 1920×1080, refresh rate de 144Hz și tehnologie AMD Radeon FreeSync pentru evitarea anomaliilor în randare. G2590FX este cel mai nou model din seria de monitoare de gaming G90, care a debutat cu succes anul trecut prin modelele G2590VXQ și G2590PX cu 24,5 inch și modelul G2790PX cu 27 inch.

Un nou membru al seriei G90

Seria AOC G90 a fost lansată în decembrie 2017. Prezentată ca fiind o gamă standard, dar care include monitoare ideale de gaming, seria G90 a câștigat rapid popularitate, prin numeroasele premii obținute și review-urile pozitive. AOC a decis extinderea seriei printr-un model nou ce dispune de un display de 24.5” inch, rezoluție Full HD 1920×1080, refresh rate de 144Hz și timp de răspuns de 1ms. Nivelul de luminozitate de 400cd/m și unghiurile vizuale îmbunătățite (170/160) asigură o experiență relaxantă de gaming și confort vizual. Design-ul fără ramă pe 3 laturi oferă un aspect premium și facilitează realizarea unui setup cu multiple monitoare. Suportul simplu și elegant al noului model permite înclinarea de la -3.5° la 21.5° și montarea prin sistem VESA 100×100 mm, pentru jucătorii care doresc poziționarea monitorului pe perete.

   

Buget mic, funcții premium

AOC lansează un display cu performanță ridicată la un cost atractiv. În ciuda încadrării în gama standard, modelul G2590FX dispune de funcții multiple. Tehnologia FreeSync permite sincronizarea perfectă a refresh rate-ului cu randarea prin semnalul exterior susținut de placa grafică AMD, eliminând astfel anomaliile și distorsionarea imaginilor. Concepute special pentru jucătorii care petrec timp îndelungat în fața monitorului, funcția FlickerFree și modul Low Blue Light asigură sănătatea ochiului prin eliminarea undelor de lumină dăunătoare.

 

Modelul G2590FX dispune de intrare VGA, DisplayPort 1.2 și 2 intrări HMDI 1.4, permițând astfel conectarea rapidă cu alte dispozitive externe. Asemenea modelelor deja existente în seria G90, G2590FX dispune de numeroase certificate verzi, asigurând sustenabilitatea pentru un viitor eco.

Modeul AOC G2590FX este acum disponibil în magazine la prețul de 1149 lei.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *