Tricoul care te ajuta sa infrunti batranetea cu speranta

Tii minte cand aveai 10 ani si o auzeai pe mama si pe tatal tau spunand ca are 30 cum le ziceai de la obraz ca sunt batrani. Asa percepeai pe atunci varstele oamenilor, nu stiai ca trebuie sa fii delicat cu aceste de teme de discutie, dar s-a intors roata si este randul adolescentilor din jurul tau sa te considere batran prematur.
Astazi, speranta de viata a crescut vizibil, iar industria frumusetii reconditioneaza permanent aspectul fizic. O “reparatie capitala” te poate reintineri cu pana la 10 ani, dar cel mai bine este sa recurgi la mesajele de pe tricouri personalizate cu stil, care te ajuta sa treci peste pragurile psihologice ale schimbarilor de prefix.

“Eu nu am 30 de ani, ci am 18+12 ani de experienta”. Acest mesaj simplu demonstreaza faptul ca simultan cu trecerea vremii, creste si valoare omului fiindca el devine mai intelept si mai bun si se poate considera bogat fiindca a avut sansa sa traiasca.
“Nu am 40 de ani, spune alt mesaj, ci am 18 ani+22 de ani de experienta.”
Negarea varstei fizice, reale se impune, cand omul se simte coplesit de ea. “Nu am 50 de ani, ci 18 ani+32 de ani de experienta. O speranta este si la implinirea varstei de 60 de ani, fiindca nici atunci nu sunt 60 batuti pe muche, ci 18 ani+42 de ani de experienta. Uneori experienta de viata depaseste varsta sufletului.
Tricourile imprimate ne fac viata mai usoara, sunt piese comode si elegante de purtat si daca sunt comandate din magazinul Triocuritari.ro calitatea tesaturii sporeste durata de viata, imprimeul cu coloranti de calitate premium tinand pasul cu bumbacul de calitate.

Fiindca sunt facute cu simtul raspunderii, imprimeurile tin, cat tine tesatura, daca se pastreaza instructiunile de spalare si calcare a produselor personalizate. Mesajele de pe imbracamintea din acest magazine urmaresc urmatoarele aspecte:
-sa fie surse de umor si sa sparga monotonia strazii sau a unei zile anoste din viata fiecaruia.
-sa ofere informatii asupra statutului purtatorului: “Atentie, baiat burlac!”, “Aproape doamna”, “Bautor autorizat de bere”,”Masura XXXL”
-sa militeze pentru cauze nobile, si pentru actiuni de voluntariat
-sa transmita recunostinta noastra:”Pentru cea mai buna matusa”, Asa arata o Ioana, bunica, mamica, sefa, prietena, iubita, sotie, soacra sau sora extraordinara.”
-sa ne ajute sa fim originali. Sa ne afisam cu tricouri prin care sa facem o lume mai buna sau sa descretim fruntile. Sa ii ajutam pe cei dragi sa se imbrace original.
-sa lase artistii din noi sa creeze, propunand propriul design.

Un tricou personalizat este o sursa de infinita bucurie, iar cu un mesaj se poate realiza o coeziune sociala iesita din comun in jurul unei cauze nobile.
Produsele imprimate dupa gusturile si nevoile variate ale cumparatorilor se extind pe 84 de pagini, facand din acest magazin de promotionale, unul dintre cele mai aprovizionate din tara.
La toate produsele care se vad sunt disponibile cel putin 6-7 culori si clientii pot propune la randul lor modele. In afara de tricouri se pot personaliza si hanorace si sepci, dar si cani, jucarii sau gadgeturi.
Un cadou amuzant, un tricou personalizat este o sursa dubla de bucurie: si pentru cel care primeste, dar si pentru cel care daruieste.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *