Sa-ti cumperi vara pilota si tot tinpul lenjerii din bumbac 100%!

Folclorul romanesc definea gospodarul prin zicatoarea:”Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie.” Parafrazand acest cliseu de intelepciune populara, pot spune ca adevarata gospodina isi cumpara vara pilote si perne, iar lenjerii din bumbac 100% din magazinul online Patulmeu.ro tot timpul.
Rationamentul este cat se poate se simplu. Cum se apropie anotimpul rece, cu cresc vanzarile la pilote si perne si in loc sa ai produse din ales, iei ce ramane. Acum gasesti produse de profil cu adevarat minunate in stoc.
Poti alege pilota matlasata 4 anotimpuri pentru pat de doua persoane, realizata din doua piese detasabile care se pot separa sau pot face un intreg, in functie de necesitati. Cand este cald se detaseaza stratul mai gros si ramai cu invelitoare care te protejeaza de tantari, de racoarea diminetii si te imbie placut la somn. In momentele acelea cand caldura zilei s-a acumulat, ea functioneaza asupra corpului ca un sistem eficient de climatizare sau ca un dus revigorant, dar cand ti se face frig, adopta un comportament invers: te incalzeste.
Atitudinea versatila a pilotei te ajuta sa faci fata schimbarilor de temperatura din dormitor inerente la schimbarea anotimpurilor, dar, uneori si de la o noapte la alta sau in cursul aceleasi nopti.
Cele doua straturi asamblate fac fata gerurilor din noptile de iarna, prin urmare pilota poate fi folosita cu succes in orice anotimp.


Prin fibrele continute ea este antialergica si este 100% garantata persoanelor hiperalergice, cu astm bronsic sau alte afectiuni respiratorii.
O alta veste buna este aceea ca se poate spala la 40 de grade nefiind o pilota de unica folosinta, ci avand o durata de viata lunga.
Prin compozitie si modul in care este facuta nu se recomanda calcarea si folosirea inalbitorilor chimici, aspect prin care se usureaza munca gospodinelor. Pretul de 169 de lei este rezonabil avandu-se in vedere ca este tipul de produs care se foloseste tot anul, arata impecabil, este benefic organismului si durata sa de viata este multumitor de lunga.
Exista in magazin si pilota matlasata de 1 persoana facuta din bumbac 100% si conceputa pentru anotimpurile reci: toamna-iarna. Ea este ideala pentru copii datorita faptului ca este prietenoasa cu pielea, tine de cald si este foarte usoara permitand permanent circulatia aerului.


Ea poate fi cumparata cu 92 de lei in acest moment fiind disponibila in magazinul amintit.
Ideala este si pilota din puf de gasca maruntiti bine si asezati in bumbac 100%, tesatura materialului fiind suficient de ferma sa nu permita fulgilor sa iasa din pilota.
Ea asigura confortul in timpul somnului, este moale, matasoasa, calduroasa si usoara. Fiindca in anotimpurile reci sau in apropierea lor aceste produse dispar din magazin, se recomanda cumpararea lor cu prevedere, din vara. O pilota buna, o saltea de calitate si o lenjerie premium garanteaza impreuna un somn odihnitor, linistit si sanatatea organismului. In magazinul prezentat mai sus gasiti echipamente complete si de calitate pentru patul dumneavoastra: perne, pilote, cuverturi si lenjerii de calitate realizate din materiale naturale de cea mai buna calitate.
Principiul prevederii in cumpararea si alegerea produselor de care avem nevoie ar trebui sa fie aplicat de orice gospodina.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *