Informatii despre parcarea pe termen lung la aeroport

Aeroportul este poarta deschisa catre lume. De-aici avioanele pleaca si vin aducand in tara turisti de peste mari si tari. E tot un dute-vino, aglomeratie, ambuteiaje, locuri putine de parcare si tocmai de aceea sunt foarte scumpe.
Multi prefera sa fie adusi la aeroport cu taxiurile fiindca isi iau bagajele, masinile pleaca si nu mai au de achitat nimic. Transferul poate fi facut in acelasi mod si la sosire, cu conditia sa te intorci la ora potrivita, altfel faci noapte alba in sala de asteptare, daca nu ti-ai aranjat intoarcerea la domiciliu de la aeroport.
Ai bagaje, daca mai ai si copilasi obositi si mofturosi ai griji. Iti trebuie un sofer intelegator, care sa nu deschida ambele geamuri din fata, sa nu fumeze sau sa puna muzica in masina cand micutii dorm, sa nu fie pus pe cearta si sa conduca responsabil.

Stiai ca toate acestea dispar, daca faci simplul gest de a-i contacta pe reprezentantii Airoport-parkind.ro pentru a solicita parcare pe termen lung aeroport?
Tot ce ai de facut este sa faci din timp rezervarea si sa ajungi acolo cu 15 minute mai devreme sa ai timp sa iti iei bagajele si sa fii relocat gratuit cu microbuzul firmei. Vei avea la dispozitie un microbuz curat condus de un sofer politicos si responsabil. Te poti aseza pe ce loc vrei cu incredere fiinda masina straluceste de curatenie.
Te informez de asemenea ca nu este orice tip de parcare, ci una speciala, gandita pentru cei care vin la aeroport si isi lasa masina mai mult timp aici. Ce are special acesta parcare? Doua lucruri esentiale care ii fac pe cei care circula in mod curent cu avionul dependenti.
1. Ofera grad maxim de securitate tuturor masinilor lasate aici. Mai intai ca parcarea este ingradita si accesul de face cu ajutorul barierelor securizate, apoi prin faptul ca paza este dublata. Exista si camera de luat vederi performante peste tot, dar si agenti de paza de la firmele renumite din Bucuresti. Vei fi cat se poate de multumit vazand cat de bine este pazita masina ta aici.
2. Tarifele sunt accesinile si demonteaza mitul ca ajungi la faliment, daca iti lasi masina parcata pentru mult timp langa unul dintre aeroporturile mari din Bucuresti. Pentru prima zi de parcare, scoti din buzunar 48 de lei, in timp ce tariful pentru urmatoarele este de 12 lei pe zi.
Rezervarea se face telefonic sau online, deci nu necesita deplasarea pana la Otopeni si pierderi colaterale de timp. La intoarcere, la orice ora ai ateriza, este suficient sa suni si vei fi preluat de la terminal, apoi iti vei lua in primire masina si te vei intoarce acasa.
Trebuie sa mai stii ca in setul de gratuitati, de servicii de fidelizare a clientilor intre si: robot presiune roti, iar contra cost vi se ofera asistenta pornire (in cazul in care masina se incapataneaza) si curatare si igienizare tapiterie auto.
Airoport Parking este furnizorul de servicii atent la detalii, iar clientii care isi lasa masinile aici sunt foarte multumiti si devin dependenti de aceasta colaborare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *