Oxigenetour iti pune la dispozitie gura de oxigen si de divertisment de care ai nevoie

Muncim, muncim, muncim si uitam sa mai traim, sa ne odihnim sau sa ne bucuram de frumusetile acestei tari binecuvantate. Aveau dreptate doi prezentatori cand dezbateau tema calatoriilor la un post de radio la o ora matinala. Oamenii nu pleaca in excursii cat sunt tineri fiindca isi cumpara multe lucruri de care nu au nevoie.
Dupa ce isi cumpara casa, masina, electrocasnice, telefoane scumpe si mobila pe care abia o muti din loc, constata ca au imbatranit si nu mai pot pleca in excursii.
Oxigenetour este agentia de turism din Romania care ne educa sa schimbam prioritatile pentru a ne bucura de viata scurta si frumoasa pe care am primit-o in dar.
Poate ca singur sau in cadrul consiliului de familie ti-ar fi greu sa alegi un traseu prin Romania fiindca toata tara este frumoasa si fiecare regiune are un farmec aparte. La campie, granele coapte dansand in bataia vantului si pline de maci rosii ne atrag ca un magnet.

Muntele parca ar fi o domnisoara frumoasa si capricioasa greu de cucerit, marea te linisteste si racoreste, delta te captiveaza, marile orase au muzee, parcuri si organizeaza fel de fel de evenimente, manastirile te apropie de Dumnezeu si de cele sfinte. Unde sa te duci mai intai?
Agentia iti ofera un traseu gata facut, la preturi foarte mici cand se apropie zilele libere si nu ai facut niciun plan si nicio alta rezervare.
In minivacanta de 1 Iunie, agentia de turism prezentata mai sus ne propune un traseu montan care sa ne bucure privirile, sa ne caleasca organismul si care sa ne linisteasca spiritual.
In loc sa pierdem vremea prin malluri sau restaurante, cu farfurii varfuite in fata si inconjurati de monitoare, mai bine iesim la aer curat si la iarba verde sa ne bucuram in mijlocul naturii.
Varful Lespezi din Muntii Fagaras ne invita sa parcurgem traseul de 8 ore, 4 dus si 4 intors si sa ne contopim cu natura. Este unica noastra sansa de a simti parfumul florilor de salcam, soc, si muguri de brad.
Spectacolul alpin poate fi urmarit in toata splendoarea lui si oamenii pot deveni si ei protagonistii acestui spectacol fascinant daca se inscriu la acesta excursii Romania care costa numai 125 de lei. Cele 15 locuri disponibile se ocupa rapid fiindca oamenii sunt indragostiti de Fagaras si de imaginile grandioase pe care le pot admira.
O iesire in aer liber si un traseu montan pune in actiune intreg organismul si reprezinta o cura de sanatate si de frumusete.
Excursionistii care nu pot sa duca la capat traseul, sunt lasati in locuri sigure si luati la intoarcere. Grupul este bine organizat, asa ca nu exista riscuri, daca turistii asculta indicatiile.
Pe viitor imi propun sa obtin informatii despre toate excursiile din tara si din strainatate pe care agentia le organizeaza fiindca face totul ca la carte si pune la dispozitia beneficiarului cele mai bune conditii de transport si cazare, dar asigura si divertismentul. Jocurile educative, plimbarile cu sania trasa de cai iarna, exploatarea pesterilor, focuri de tabara sunt cateva din activitatile antrenante care intra in pretul excursiilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *