Wacom Visual Hub, primul autobuz dedicat creativilor, parchează la Bucharest Technology Week

Primul London Bus special amenajat pentru creativi pornește la drum! Între 18-20 mai, Wacom Visual Hub parchează la Bucharest Technology Week, în Piața Universității, unde pasionații de arte vizuale vor putea testa cele mai noi tablete Wacom.

Autobuzul neconvențional vine echipat full-option: tablete din gamele Intuos, Intuos Pro și Cintiq, precum și o echipă de ilustratori profesioniști, gata să ajute și să-i îndrume pe participanți. Atât creatorii cu vechime, cât și începătorii cu entuziasm se vor bucura de consultanță în alegerea modelului potrivit, după chipul și asemănarea propriilor proiecte și ambiții.

Bucharest Technology Week este parte a unui traseu lung, plin cu surprize și provocări pentru publicitarii din București.

Hubul creativ pe roți oferă spațiul perfect pentru a descoperi, testa și compara tot ce e nou de la Wacom.

Vizitatorii care cumpără o tabletă chiar din autobuz sau cei care vin cu o factură, dovadă a achiziției unei tablete în perioada 15-20 mai, săptămâna festivalului de tehnologie, vor primi cadou tricoul Wacom Visual Hub.

Având misiunea de a aduce oamenii și tehnologia mai aproape prin tehnologii naturale de interfață, Wacom este cel mai important producător mondial de tablete grafice și monitoare interactive, precum și de stiluri digitale și soluții pentru salvarea și prelucrarea semnăturilor digitale.

Tehnologia avansată a dispozitivelor intuitive Wacom a fost utilizată pentru a crea unele dintre cele mai interesante elemente de artă digitală, filme, efecte speciale, modă și design din întreaga lume și oferă utilizatorilor de afaceri și de acasă tehnologie de interfață de vârf pentru a-și putea exprima personalitatea.

În România, Wacom este prezent prin MGT Educational, un furnizor de top de tehnologie IT&C pe plan național.

Bucharest Technologii Week reunește mii de produse și soluții high-end în Tech Expo din Piața Universității, din 18-20 mai, fiind cea mai amplă și complexă platformă de testare a produselor tech din România.

Accesul la Tech Expo din Piața Universității este gratuit. Pentru a putea testa sute de soluții şi produse high-end, vizitatorii trebuie să se înregistreze online pe techweek.ro.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.techweek.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *