Isys Professional, companie romanească cu 10 ani de experiență în domeniul monitorizării GPS și a managementului flotelor auto, lansează soluția dedicată optimizării și monitorizării rutelor, iTrack Logistics.

Fondată în 2008, activitatea companiei a constat în dezvoltarea, vânzarea și implementarea aplicației software pentru gestiunea flotelor auto prin GPS, iTrack. De-a lungul timpului și împreună cu cei peste 1000 de clienți, iTrack a reușit să devină una dintre cele mai bune soluții, înglobând experiența echipei, dar și a feedback-ului și a provocărilor clienților, cu flote de toate dimensiunile, de la câteva mașini și până la flote de peste 1000 vehicule.

Soluția iTrack pentru managementul avansat al flotelor auto este de asemenea vândută în regim de tip white label și de către alți parteneri importanți din domeniul telecomunicațiilor, ce oferă soluții M2M integrate.

iTrack Logistics, noua soluție destinată optimizării rutelor de distribuție și planificării avansate, vine în completarea soluțiilor de fleet management, prin îmbunătățirea controlului și eficiența rutării livrărilor, dar și a monitorizării în detaliu a modului de deservire a clienților.

iTrack Logistics este soluția potrivită pentru companiile care:

  • Doresc să fie mai eficiente în procesul de rutare: petrec prea mult timp verificând activitatea șoferilor în rută;
  • Au probleme cu rulajul de personal în rândul șoferilor și petrec prea mult timp integrând șoferi noi în zonele de livrare;
  • Vor să aibă control asupra livrărilor și să trateze rapid excepțiile – confirmare de livrare, refuz de marfă sau livrările parțiale;
  • Nu au o bază la zi cu adresele și locațiile partenerilor și punctelor de lucru.

„Cu iTrack Logistics am dorit să aducem clienților cu flote mici si medii beneficiile soluțiilor de optimizare de rute, adaugând o componentă de control a execuției operaționale și posibilitatea vizualizării indicatorilor de performanță la livrare. Produsul vine cu un set de funcționalități specific soluțiilor enterprise,  însă fără costuri mari sau implementări complicate. Iar prin parteneriatul cu AMCS avem avantajul că putem oferi soluții mature și extrem de performante, dedicate planificării și optimizării operaționale, completate de produsele noastre dedicate monitorizării execuției în timp real și activităților din teren, acoperind astfel un întreg spectru de clienți, de la flote mici de câteva mașini și până la cele cu mii de vehicule.” a declarat Cosmin Băroiu, Business Unit Manager – Routing, iTrack.

Soluția are mai multe componente, dintre care amintim: un modul de INTEGRARE prin care se pot schimba informații cu sistemele clientului, un modul WEB integrat în aplicația iTrack și o nouă aplicatie MOBILE pentru terminalele mobile smart, ce va fi folosită de către șoferi.

Dezvoltarea soluției iTrack Logistics s-a făcut ținând cont în permanență de feedback-ul și implicarea clienților noștri, în momentul de față soluția iTrack Logistics fiind deja utilizată de companii din domenii precum: distribuție de lactate, produse veterinare și în industria colectării de deșeuri.

„Proiectul de planificare și optimizare a rutelor de colectare este foarte important pentru noi deorece deservirea eficientă și de calitate a clienților RER este un obiectiv strategic al companiei. Complexitatea proceselor noastre a făcut ca alegerea unui furnizor pentru acest proiect să implice și o etapă de validare a potențialului soluțiilor informatice. În acest sens capabilitățile soluției Route Planner se mapează foarte bine pe nevoile noastre de business ca și instrument dedicat planificării și optimizării operaționale, iar aplicațiile iTrack Logistics permit o monitorizare structurată a activității din teren.

Considerăm că alegerea soluțiilor iTrack Logistics și AMCS a fost una potrivită, deoarece echipa de implementare a venit mereu în întâmpinarea nevoilor noastre, am beneficiat de o abordare profesionistă în gestionarea unui proiect amplu și finalizarea implementării unei soluții informatice complexe precum este Route Planner s-a finalizat conform planului de proiect permițându-ne să vedem rezultate imediate.” a declarat Vlad Culețu, Director Administrativ, RER.

iTrack Logistics înglobează și tehnologii de rutare de la AMCS, o companie internațională cu peste 30 ani de experiență în domeniul optimizării rutelor, punând la dispoziția clienților săi funcționalități disponibile până acum doar clienților mari și foarte mari. Mai mult, în cazul proiectelor mari, iTrack Logistics se integrează cu soluțiile tradiționale AMCS, pentru a răspunde celor mai complexe provocări.

“Parteneriatul cu iTrack întărește prezența regională a soluțiilor AMCS atât prin proiectele de success implementate împreună în ultimii ani, cât și prin integrarea tehnologiei de rutare Cloud în cadrul produselor iTrack. În prezent, prin acest parteneriat, am dezvoltat un portofoliu comun de clienți, un centru local de expertiză a soluțiilor AMCS și odată cu lansarea iTrack Logistics, un produs comun adresabil pieței din Romania.” a declarat Thorbjørn Schmidt-Jacobsen, International Sales Director, AMCS.

Soluția iTrack Logistics a fost premiată în cadrul Concursului de inovație IT în Supply Chain și Logistică, organizat la Expo Tranzit 2018 – ce a avut loc pe 26-27 aprilie, la Cluj – trecând cu brio de toate criteriile juriului. Evenimentul Expo Tranzit este organizat de cea mai importantă publicație din domeniul transportului și logisticii, Revista Tranzit.

Pentru mai multe detalii despre iTrack Logistics sau pentru a solicita o prezentare dedicată, vă rugăm să accesați site-ul iTrack Logistics – optimizare-rute.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *