Personalizeaza-ti reclama perfecta cu folia magnetica

Daca esti in cautare de solutia perfecta pentru aplicarea reclamei pe masina dar totusi vrei sa eviti lipiciul gros care se ia greu in urma dezlipirii autocolantului, poate ca ai nevoie de o folie magnetica rezistenta care sa nu cada la cea mai mica adiere.

Fie ca e vorba de o firma de curierat, pizerrie, scoala de soferi, cabinet de avocatura sau orice altceva aceasta folie magnetica este ideala deoarece se da jos imediat, se poate pune oriunde pe masina in doar cateva secunde fara a lasa urme. Fie ca este vorba de masinile firmei sau doresti reclama pe masina personala vei uita complet de lipiciul enervant care ramane in urma colantarii

Cei de la Pin.ro iti sar in ajutor cu astfel de folii magnetice de cea mai buna calitate si puternice astfel incat sa nu cada in regim de trafic de oras. In general acestea sunt confectionate din aluminiu invelit in carton pe ambele suprafete pe care poate fi imprimat orice serigrafic sau offset aceste fiind de preferat utilizate pe interior. Pentru exterior acestea sunt confectionate special pentru a rezista la intemperii fiind lucioase la suptrafata.

Exista inclusiv folii magnetice A4 sau A3 care se pot scoate la imprimanta. Sau poate aveti nevoie de folie magnetica imprimabila cu cerneluri pe baza de solventi, eco-solventi si UV care poate fi aplicata pe orice suprafata metalica fiind ideala pentru o comunicare de calitate si cu impact puternic.

Pentru o vizualizare ampla a tuturor modelelor si tipurilor de astfel de folii magnetice va invit sa accesati site-ul celor de la Pin.ro de unde puteti alege dintr-o gama variata la cel mai bun raport pret/calitate.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *