Demonstratie live a solutiei CASH DEPOSIT RCD 50 la Forumul Curierilor si Serviciilor Postale 2018

Solutia CASH DEPOSIT RCD 50 este o solutie self service compacta dezvoltata IN-HOUSE de catre compania ROPECO pentru domenii diverse de afaceri de pe piata locala.
CASH DEPOSIT RCD 50
CASH DEPOSIT RCD 50

THE SMART WAY TO PERFORMANCE
ROPECO BUCURESTI

Prezentarea live a solutiei CASH DEPOSIT (RCD 50) a fost sustinuta de raspunsurile obiective ale colegului nostru Virgil Adochitei la evenimentul organizat de GOVNET, Forumul Curierilor si Serviciilor Postale 2018.

In era digitalizarii, a comenzilor online, a platilor cu cardul, managementul cash-ului reprezinta o provocare pentru firmele de curierat si nu numai, iar in acest sens, compania Ropeco Bucuresti ofera solutii pentru optimizarea gestiunii fluxurilor de numerar dezvoltate integral local si adaptate nevoilor specifice ale pietei locale.

CASH DEPOSIT RCD 50 – Solutie dezvoltata IN-HOUSE de catre compania ROPECO.

O masina multifunctionala, compacta care raspunde nevoilor diverse in domenii variate de afaceri. In componenta masinii exista un dispozitiv de autentificare pentru gestionarea procesului de depunere, numarare si stocare de bancnote. Fiabilitatea si perfomantele echipamentului sunt concepute sa revolutioneze BACK OFFICE-ul in cadrul unei institutii. In momentul utilizarii sale companiile o vor gasi indispensabila.
Utilizarea tehnologiei ultramoderne reduce pierderile si expunerile la contrafacerile de bancnote avand ca rezultat final satisfacerea clientului la un nivel cat mai ridicat.

Pentru detalii suplimentare: office@ropeco.ro

www.ropeco.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *