Idei de cadouri pentru un barbat care are de toate

Gasirea unui cadou potrivit pentru un barbat este rareori usoara, mai ales cand este vorba de un domn instarit, caruia nu-i lipsesc multe.

Pentru o aniversare sau o sarbatoare la care ar trebui oferit un mic cadou, alegerea unui dar pentru un barbat ar trebui sa nu fie un efort financiar, insa obiectul oferit ar fi bine sa fie util sau macar sa aiba o semnificatie pentru ce-l care il primeste.

Accesorii pentru masina

Cine face drumuri lungi cu masina stie cat de utila este o colectie de muzica de buna calitate, mai ales ca multe zone de drum nu sunt bine acoperite pentru receptionarea posturilor radio. O colectie de piese rock, de exemplu, pentru un pasionat de muzica din acest gen va fi cu adevarat apreciata si poate fi un cadou cu cost 0, dar cu apreciere maxima.

Iar pentru un barbat care este foarte preocupat de masina lui, un cadou care sa mai aduca un plus masinii va fi cu adevarat apreciat, iar oferta pietei pentru astfel de produse este diversa: de la o tablita magnetica montabila pe parbriz pentru afisarea numarului de telefon, utila pentru cei care sunt nevoiti sa-si lase frecvent masina pe locuri de parcare rezervate, la genti pentru portbagaj sau la diverse ornamente auto, pana la electronice destinate masinii, care pot fi destul de scumpe, dar sunt utile oricui (camera auto pentru supravegherea traficului, adaptor priza pentru bricheta, purificator aer sau difuzor de uleiuri esentiale si asa mai departe).

Obiecte pentru comunicare

Oricine are acum un telefon sau un calculator, chiar daca sunt folosite doar in interes personal. Astfel de obiecte sunt, in general, scumpe si au nevoie de grija si protectie, existand pe piata multe accesorii pentru ele.

Un telefon poate fi imbunatatit cu o carcasa sau o folie de protectie, iar adaugarea unui card de memorie este oricui utila pentru a putea folosi in conditii ideale camera foto sau aplicatiile telefonului.

Cei care utilizeaza laptopul pentru comunicare si chiar pentru a lucra acasa stau, de multe ori, cu aparatul pe picioare, ceea ce poate provoca supraincalzirea acestuia, astfel ca un cadou util poate fi un suport pentru laptop, eventual cu ventilare si racire. De asemenea, exista pe piata diverse accesorii pentru laptop utile in folosirea acestuia, precum mouse, tastatura sau mouspad-ul externe, dar si huse sau genti care pot proteja laptopul cand acesta este purtat in exterior.

Chiar daca astfel de cadouri nu costa impresionant de multi bani, un gest simbolic, care are si utilitate practica va fi cu siguranta apreciat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *