O excursie cu peripetii

Se apropia sfarsitul saptamanii si ma simteam incarcata de toate indatoririle zilnice. Nu stiam ce sa fac pentru a ma deconecta, parca nimic nu ma mai putea salva din rutina mea zilnica. Am realizat ca am nevoie neaparat de o mica escapada de un weekend undeva departe de orasul meu natal si de toate activitile de care m-am plictisit.

Am pus mana pe telefon si l-am intrebat pe un prieten care este la studii in Timisoara daca ma poate gazdui pentru un weekend. Acesta a acceptat spre marea mea fericire, asa ca am fugit indata, mi-am aruncat strictul necesar intr-un rucsac, m-am urcat in masina si am pornit la drum.

Am avut un drum linistit, fara nici un incident, am condus prudent, ca de obicei. Mai aveam aproximativ 40 km pana la Timisoara. L-am anuntat bucuroasa pe prietenul binevoitor ca voi ajunge in data, acesta incepuse sa prepare cina, bucuros de vizita. Se apropia seara, lumina devenise difuza, pe cer avea loc un spectacol de culori.

Eram foarte relaxata si nerabdatoare sa ajung la destinatie, cand, dintr-o data un caine a sarit in fata masinii mele. S-a speriat si a inlemnit in mijlocul drumului, eu m-am speriat si mai tare decat el, am tras dreapta cu putere de volan si aici mi s-au naruit sperantele pe care mi le facusem pentru un viitor week-end perfect.

Partea buna este ca animalul a scapat teafar si nevatamat. Eu sunt foarte mare iubitoare de animale, nu cred ca as putea vre-odata sa nu fac tot ce imi sta in putinta sa salvez un biet suflet.

Partea proasta este ca am iesit de pe partea carosabila si m-am izbit cu masina frontal de un copac. Eu nu am avut nimic mai mult decat o sperietura sanatoasa, insa masina mea era cam sifonata. I se sparsese bara, radioatorul si un far. Intr-adevar,nu era ceva atat de grav, insa eu numai puteam sub nici o forma sa plec cu masina din locul acela.

L-am sunat disperata pe Catalin, prietenul care ma asastepta, i-am zis pe nerasuflate peripetia mea si ca am nevoie de ajutor urgent. El mi-a zis calm ca are solutia salvatoare pentru mine si sa incerc sa ma linistesc. Mi-a trimis indata mesaj cu site-ul service auto Timisoara care oferea de asemenea servicii de tractari auto. Am sunat, mi-a raspuns un domn foarte amabil caruia i-am explicat situatia si faptul ca am nevoie sa fiu tractata urgent. In maxim 30 de minute masina salvatoare a aparut.

Mi-au tractat masina pana in Timisoara la service-ul lor pentru reparatiile necesare, asa cum am solicitat. Nu imi venea sa cred cat de promti si profesionisti au fost! Am ajuns la timp si pentru cina, bucuroasa ca ziua urmatoare masina mea va fi reparata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Aceasta este o inamplare din viata mea cu final fericit, datorita profesionalismului de care au dat dovada cei service-ul Promotor!

Va recomand sa apelati la toate serviciilw oferite de ei cu incredere!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *