SEOUL DYNASTY, FAVORIȚII LIGII OVERWATCH, SE ALĂTURĂ ECHIPEI RAZER

Contractul pe doi ani semnat cu KSV eSports extinde lista jucătorilor esports de elită sprijiniți de Razer cu mai multe echipe de talie mondială

 

București, 8 februarie 2018 — Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat că va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoriții primului sezon al Overwatch League (OWL), ca urmare a semnării unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele și toți jucătorii din cadrul organizației.

Seoul Dynasty este o echipă formată din mai mulți campioni renumiți, printre care Ryujehong și Fleta. Acordul de sponsorizare a Seoul Dynasty prevede echiparea jucătorilor cu periferice Razer special concepute pentru sporturile electronice. Aceștia le vor utiliza atât pentru activitățile de pregătire și antrenamente, cât și pentru activitatea lor competițională.

Sponsorizarea echipei Seoul Dynasty face parte dintr-un acord mai larg de sponsorizare a organizației KSV eSports, patroni și manageri ai mai multor echipe și jucători de succes.

“Sprijinul pe care-l oferim organizaților și jucătorilor ambițioși pentru a-și duce performanțele la următorul nivel este una dintre prioritățile Razer încă de la începuturile sporturilor electronice duse la nivel profesional,” a declarat Min-Liang Tan, confondator și CEO al Razer. “Pasiunea și dedicarea necesare construirii unei organizații care să aibă succes pe termen lung, de care au dat dovadă KSV eSports  și implicit Seoul Dynasty ne-au convins să semnăm acordul pe doi ani.”

Ca parte a înțelegerii, Razer va furniza mouși, tastaturi, căști și mouse pad-uri pentru toate echipele KSV eSports, inclusiv Seoul Dynasty, asigurând astfel că unii dintre cei mai buni jucători din lume au la dispoziție echipamente special concepute pentru turneele profesioniste.

Echipele KSV eSports se pot mândri cu mai multe titluri de campioni mondiali, inclusiv cel de la Campionatul Mondial de League of Legends din 2017 (anterior SSG) și de la Campionatul de Heroes of the Storm din cadrul Blizzcon 2017 (anterior MVP Black). Acestora li se adaugă jucătorii care ocupă primele patru locuri pe serverul Coreea/Japonia din PlayerUnknown’s Battlegrounds. Atât jucătorii care fac pate deja din organizație, cât și cei care se vor alătura în următorii doi ani vor avea acces la perifericele pro-gaming din portofoliul Razer.

“Echipele și jucătorii KSV eSports se numără printre cei mai talentați jucători din industrie, cu o atitudine cu adevărat profesionistă” a declarat Kevin Chou, CEO și co-fondator a KSV eSports. “Parteneriatul cu Razer asigură accesul sportivilor noștri la perifericele de cea mai înaltă calitate pentru a putea continua povestea de succes a organizației.”

Pentru mai multe informații despre esports și Team Razer vizitați pagina https://www.razerzone.com/team.

Pentru mai multe detalii despre KSV eSports:

Imagini care însoţesc anunțul găsiți aici.

DESPRE RAZER:

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde pe toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include accesorii hardware, aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondată în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscută ca lider al brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

DESPRE KSV eSports:

 

KSV este o companie globală de sporturi electronice, care aduce la un loc talentul și pasiunea jucătorilor de eSports din Coreea cu tehnologia și inovațiile din Silicon Valley. Compania se mândrește cu viziunea sa de a ghida echipele de sporturi electronice din Coreea spre scena internaţională sub forma de campioni recunoscuți în întreaga lume. KSV este compusă la ora actuală din patru echipe cu moștenire de campioni.

Seoul Dynasty este echipa care reprezintă Seoul în cadrul Overwatch League şi este formată din nucleul echipei Lunatic Hai, campioni APEX. Echipa KSV de Heroes of the Storm, cunoscută anterior sub denumirea de MVP Black, a devenit Campioană Mondială HGC în cadrul BlizzCon 2017 după un rezultat de 14-0 în sezonul din 2017. Echipa KSV de PlayerUnknown’s Battlegrounds a ocupat locul întâi pe serverele KR/JP, fiind compusă din jucători care individual ocupă locurile  #1, #2, #3 și #4. Echipa KSV de League of Legends, denumită anterior Samsung Galaxy, a câștigat campionatul mondial de League of Legends din 2017 pe stadionul Birds Nest din Beijing, în fața unei audiențe de 40.000 de oameni (capacitatea totală a stadionului).

KSV deține birouri în Seoul, San Francisco și Shanghai.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *