Cel mai mare depozit de piatra naturală din România, acum şi în Bucureşti

STONA.ro aduce piatra naturală mai aproape de tine
stona.ro
stona.ro
Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, iar principalul său scop este să transforme piatra naturală într-un material de construcție accesibil, atât prin prisma prețului, cât și prin prisma disponibilității materialelor.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, Stona a construit un nou spațiu, deschis tuturor celor ce își doresc să cunoască îndeaproape piatra naturală și proprietățile acesteia.

Începând cu data de 1 noiembrie 2017, Stona îi așteptă pe toți vizitatorii în primul showroom aflat în București, pe Șoseaua Pipera, Nr. 48.

Conceptul noului showroom are ca scop prezentarea cât mai amplă a modelelor de piatră naturală pentru a ajuta orice client să ia întotdeauna cea mai potrivită decizie pentru el.

„Prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate pentru că ne dorim să aducem aceste materiale în casele tuturor românilor” notează Stona pe pagina oficială.

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, Algabeth Stone Group este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală, cu cel mai mare stoc disponibil în România, deținând nu mai puțin de 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări.

Magazinul online de piatra naturală, www.stona.ro, aniversează deja un an de funcționare şi se bucură de popularitate la nivel naţional. Proprietari de apartamente şi case, constructori, arhitecţi, designeri de interior sau distribuitori de materiale pot naviga online printre sute de modele de piatră naturală și le pot avea în doar câteva zile.

Stona îi așteaptă pe toți vizitatorii pentru a descoperi poveștile, istoria, caracteristicile și calitățile pietrelor naturale, într-un mediu plăcut și modern, alături de echipa Stona care îi va ajuta să ia mereu cele mai potrivite decizii.

Te asteptam la noul showroom-ul Stona din Bucuresti pentru a descoperi piatra naturala!

Adresa: Șoseaua Pipera, Nr. 48, Bucuresti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *