Cautarea de case pe Internet se face de acum pe harta

Cei care care și-au căutat de curând o casă știu cât de greu este să răsfoiești liste interminabile cu anunțuri duplicate, de multe ori incomplete și cu localizare inexactă. În schimb, pe Realpro oricine gasește ușor pe hartă apartamente și case cu localizare și informații corecte, din peste 15.000 de proprietăți unice. Mai mult, pentru prima dată vizitatorii unui site de agenție imobiliară au posibilitatea să studieze piața imobiliară din zona lor, pentru a putea lua cea mai bună decizie. Vizitatorii siteului Realpro văd piața imobiliară ca niște agenți profesioniști! Siteul Realpro este perfect adaptat pentru mobil, tableta, laptop sau desktop.

.
.
Realpro este metoda modernă pentru a vinde sau cumpăra o casă. Tehnologia Realpro ne-a permis să facem lucrurile mult mai simple pentru vânzătorii și cumpărătorii de case. Ca să vă convingeți, intrați pe Realpro de pe mobil, laptop, desktop sau tabletă și aveți acces imediat la toată piața imobiliară din zonă.
Sorin Udrea, Fondator Realpro

Franciza imobiliară Realpro a lansat de curând noul website prin care schimbă complet experiența de căutare a unei case. Pe Realpro accentul se mută de pe căutarea în listă pe o localizare reală a proprietăților pe hartă. direct prin zoom sau cu forme personalizate.

Intrând pe Realpro, cumpărătorii și vânzătorii de locuințe din București-Ilfov, Constanța, Pitești și Râmnicu Vâlcea au acces la toate apartamentele și casele de vânzare.

O altă noutate este că, pe langă localizarea pe hartă și fotografii, vizitatorii siteului Realpro găsesc informații prelucrate și actualizate, precum: dormitoare, bai, suprafețe utile și totale, suprafață teren, etaj, garaj, vedere, încălzire, îmbunătățiri.

În plus față de informațiile oferite gratuit pe website, oricine dorește servicii de reprezentare la vânzarea sau cumpărarea unei locuințe poate foarte ușor să apeleze la unul din agenții Realpro.

Clienții economisesc cu Realpro, deoarece comisionul este plătit de o singură parte a tranzacției, adică o reducere directă de 50%. În plus, cumpărătorii au tarife atractive, între 0% și 1.5%.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *