Albina, industria farmaceutica naturala

Orice albina este o uzina vie care alearga din floare in floare si culege ceea ce este benefic pentru noi, oamenii. Ea alege florile cu efecte calmante, cu parfum seducator, substantele care alunga tristetea si aduc optimismul, detoxifica organismul si actioneaza ca adevarate antibiotice naturale si produc energia necesara efeorturilor sustinute fizice sau intelectuale.

Pastura este aurul natural si comestibil din stup. O cura de pastura echivaleaza cu restaurarea sanatatii fiindca ea actioneaza rapid si poate vindeca: guta, reumatismul, bolile digestive, rahitismul, infertilitatea, hepatitele, anemiile, osteoporoza, cirozele, leucemiile, afectiuni ale prostatei, boli cardiovasculare si circulatorii, boli digestive. Cotinutul ridicat de enzime si vitamina K explica faptul ca o lingurita de pastura echivaleaza cu o farmacie aprovizionata.

O cura complexa cu pastura garanteaza o sanatate de fier. Se recomanda o lingurita de pastura luata cu 30 de minute inaintea meselor zilnice, iar efectele vor fi garantate. S-a demonstrat ca persoanele care consuma regulat pastura isi pastreaza frumusetea si tineretea mai mult timp.

Polenul justifica foarte bine denumirea de industrie farmaceutica a albinei, fiindca produsul contine: aminoacizii cei mai important pentru organism, lipide, glucide, vitamine, minerale si enzime.

Un par rezistent, des si stralucitor se obtine cu ajutorul aplicarii saptamanale a unei masti pregatite din fructe proaspete de sezon zdrobite, amestecate cu doua-trei lingurite de polen uscat sau pastura. Tratamentul are efecte magice si asupra tenului patat, ridat si obosit.

Studiile specialistilor au demonstrat ca polenul este benefic pentru oricare parte a organismului uman, vindecand infertilitatea, afectiunile pshihice, hepatice, digestive si cardiovasculare.

Pentru raceala, gripa cel mai inofensiv remediu este spray cu propolis, atat datorita gustului placut si aromei, cat si efectului calmant rapid.

Cine vrea o tinerete vesnica o poate obtine cu laptisor de matca. In niciun alt produs apicol nu s-au identificat atat de multe substante benefice organismului: 18 aminoacizi, proteine, zaharuri, vitamine, apa si hormoni.

Bunatatea suprema, visul copilariei, este lingurita de miere de albine. In functie de planta de la care provine, ea conserva racoarea mentei, parfumul teiului, al florilor de salcam sau gustul usor intepator al bradului verde. Mierea poliflora combina efectele terapeutice ale tuturor florilor de camp. Mierea este zaharul natural care ne vindeca, de aceea albina este cea mai eficienta uzina farmaceutica vie.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *