Cum aleg ceasul in functie de tinuta

Noi doamnele alegem cu mare grija toate piesele vestimentare si toate accesoriile. Un accesoriu important este ceasul. Ne cumparam ceasuri dama pentru a le folosi atunci cand avem nevoie de ele, dar si pentru ca reprezinta un accesoriu care se vede bine pe mana unei femei.

Ultima data cand mi-am cumparat un ceas l-am cumparat online, de la un distribuitor autorizat de ceasuridemina  – Ceasmania.ro. Aici au tot felul de ceasuri, incat nu te poti decide care este cel mai potrivit.

Cand alegi sa porti un ceas, trebuie sa il alegi in functie de tinuta pe care o adopti. Acesta este motivul pentru care sunt ceasuri  elegante, ceasuri casual, sport, retro, etc.

Cel mai frecvent doamnele poarta ceasuri casual. Ceasurile casual bineinteles ca merg la tinutele de zi, la tinutele lejere.

Foarte frecvent femeile poarta ceasuri elegante. Cand? Atunci cand se imbraca elegant. Ceasurile elegante au tot felul de detalii care le fac sa para sau chiar sa fie luxoase si dau un aer aparte oricarei tinute, daca sunt alese cu grija. Daca la barbati un ceas elegant inseamna in general un ceas care are o curea din piele, la femei, un ceas elegant e un ceas cu o bratara fina din metal.

Femeile poarta adesea si ceasuri sport, mai ales atunci cand vor sa se imbrace foarte lejer, sa mearga la sala, la alergat si asa mai departe. Ceasurile sport sunt realizate din materiale rezistente la tot felul de socuri si de multe ori au curea din policarbonat sau material textil.

Orice ceas ti-ai dori, pentru orice tinuta ai vrea sa adopti, la Ceasmania.ro vei gasi ceasul perfect pentru tine. Grabeste-te sa intri pe site si profita de reducerile din toate categoriile. Ceasurile de aici apartin unor branduri renumite, iar raportul calitate-pret este unul cat se poate de corect.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *