CopyPrint-departamentul de inchirieri copiatoare

CopyPrint inchiriaza, in conditii foarte avantajoase, copiatoare , multifunctionale, la preturi fara concurenta, asigurand calitate si flexibilitate fata de cerintele clientilor nostri.

Secretul longivitatii noastre se datoreaza in principal promptitudinii si seriozitatii, dar si a profesionalismului de care dam dovada.

Obiectivul nostru principal este sa depasim asteptarile clientilor nostri. Echipamentele noastre sunt alese astfel incat sa corespunda cerintelor de calitate ridicata a clientilor nostri dar si din punct de vedere al pretului. Prin personal calificat si prin profesionalism, asiguram servicii rapide si de calitate menite sa multumeasca in totalitate atat actualii precum si viitorii clienti.

Prin serviciile oferite propunem solutii rapide, care se vor traduce in profitabilitate pentru client. Stim cat de important este timpul pentru tine, asa ca te scutim de stresul cauzat de consumabile, service, transport, instalare, instruire personal. Astfel, te vei putea concentra pe activitatea companiei tale.
De ce să folosiți un furnizor extern?

Majoritatea companiilor nu sunt conștiente de costurile reale ale proceselor de imprimare. Pe lângă costurile cu echipamentele și consumabilele, aceștia nu iau în calcul costurile si serviciile complementare, spre exemplu: depozitarea consumabilelor, personalul IT dedicat exclusiv serviciilor de imprimare, etc

Prin inchirierea echipamentelor de copiere compania dumneavoastra, are numai de castigat, avand urmatoarele avantaje:

• Acces imediat la un echipament performant fara a necesita o investitie initiala din bugetul dumneavoastra;
• Factura lunara este integral deductibila, nu necesita amortizarea de mijloace fixe
• Reducerea cu până la 30% a costurilor cu imprimarea și copierea documentelor.
• Minimizarea cheltuielilor pentru achiziții noi datorită folosirii echipamentelor funcționale existente. Optimizarea în timp a infrastructurii de imprimare pentru a reduce impactul financiar pe care l-ar putea avea eventualele schimbări imediate asupra companiei (ex. achiziția de echipamente noi, in timp și doar la nevoie).
• Consumabilele echipamentului (toner, cilindri etc) si piesele de schimb sunt gratuite;
• Service gratuit in maxim 3 ore de la solicitare in baza contractului de inchiriere
• Creșterea productivității angajaților. Furnizorul extern se va asigura că compania dumneavoastră beneficiază de cele mai bune servicii și functionalități, astfel încât angajații dumneavoastră să se concentreze pe munca care o executa.
• Reducerea timpului alocat de catre personalul IT pentru activitatea de imprimare și maximizarea competențelor acestora în procese mai importante pentru business.
• Asigurare a unui echipamentului de back-up in cazul unei defectiuni majore.
CopyPrint este o companie ce activeaza de peste 20 ani pe piata romaneasca, companie organizata pe departamente dedicate de:
· Tipar digital si offset (carti de vizita, afise, mape etc)
· Foto, stampile, papetarie
· Reumplere cartuse
· Personalizare materiale promotionale (agende, pixuri, tricouri , panouri gravate etc)
· Colantare (autovehicule, spatii comerciale etc)
· Inchirieri copiatoare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *