Obţineţi şi mai mult de la Creative Sound BlasterX Kratos S5 şi S3 folosind tehnologia BlasterX Acoustic Engine

Tehnologia BlasterX Acoustic Engine asigură o experienţă superioară de realism audio printr-un profund sunet surround 7.1 virtual, înalte mai clare şi bas mai puternic

Obţineţi şi mai mult de la Creative Sound BlasterX Kratos S5 şi S3 folosind tehnologia BlasterX Acoustic Engine
Creative Technology Ltd lansează astăzi o tehnologie cheie special proiectată pentru boxele Sound BlasterX Kratos S5 şi S3: BlasterX Acoustic Engine. Soft-ul integrat în BlasterX Acoustic Engine este menit să aducă experienţa audio a utilizatorilor PC la un nou nivel pentru jocuri, filme şi muzică, prin intermediul boxei 2.1 pentru gaming.

Kratos S5: Sound Blaster Connect Software Powered By BlasterX Acoustic Engine Pro Technology

Computerul nu este echipat cu o placă de sunet dedicată? Nicio problema: Prin intermediul conexiunii USB, Kratos S5 permite utilizatorilor să experimenteze sunetul digital fără pierderi, la un nou nivel îmbunătăţit de realism audio printr-un profund sunet surround virtual 7.1, înalte mai clare şi bass mai puternic prin tehnologia BlasterX Acoustic Engine Pro integrată în soft-ul SoundBlaster Connect pentru sistemele Windows si Macintosh.

Soft-ul Sound Blaster Connect integrează deasemenea profile audio cu presetări de reglaje profesionale pentru jocuri populare cum ar fi Call of Duty™, Counter-Strike™ şi Battlefield 1™, ceea ce contribuie la ridicarea notelor audio relevante în fiecare joc la noi niveluri de realism, profunzime, şi acurateţe a poziţiei. Utilizatorii au deasemenea posibilitatea personalizării acestor profile după propria dorinţă pentru a obţine perfecţiunea experienţei audio în gaming.
Cu Kratos S5 se pot obţine şi efecte luminoase care contribuie la crearea unui spaţiu realistic pentru gaming.

Sound Blaster Connect este disponibil şi pentru cele mai noi echipamente Sound BlasterX Pro Gaming cu iluminare Aurora Reactive precum sistemul soundbar KATANA pentru monitor, mouse-ul de mare precizie SIEAGE M04, şi tastatura mecanică VANGUARD K08.

Sound Blaster Connect este disponibil pentru Windows®, este complet personalizabil oferind utilizatorilor controlul complet asupra produsului prin intermediul interfeţei organizate, şi uşor de utilizat permiţându-le acestora să aleagă şi să acceseze uşor funcţiile şi caracteristicile disponibile.

Interfaţa Sound Blaster Connect

Interfaţa Sound Blaster Connect oferă utilizatorilor o prezentare generală a tuturor setărilor audio şi vizuale, a celor folosite curent sau frecvent, dar şi a modurilor rapide de personalizare a acestora.

Tehnologiile BlasterX Acoustic Engine

Fiecare opţiune Sound Experience, inclusiv presetările asociate anumitor titluri de jocuri sunt susţinute de următoarele tehnologii BlasterX Acoustic Engine:

Immersion

permite utilizatorilor să se bucure de o experienţă audio reală, cu o senzaţie naturală de profunzime a sunetului şi efecte de spaţialitate şi surround pentru conţinutul redat.
Crystalizer

oferă utilizatorilor o experienţă audio identică cu cea creată de artist sau cu cea intenţionată de creatorul coloanei sonore a jocului, redând claritatea detaliilor audio pierdute în urma comprimării fişierelor.
Smart Volume

minimalizează schimbările bruşte de volum. Puteţi alege dintre normalizarea automată a nivelului volumului conform conţinutului redat şi, în sesiunile nocturne, reducerea în mod inteligent a nivelului în scenele zgomotoase.
Dialog+ accentuează vocile din filme, muzică sau jocuri, pentru un dialog mai clar.
Dialogul va putea fi auzit peste restul coloanei sonore şi zgomotul ambiental din spaţiul de audiţie.

Îmbunătăţiri şi efecte pentru comunicarea vocală

Sound Blaster Connect foloseşte tehnologia CrystalVoice pentru a îmbunătăţi calitatea sunetului vocii pentru o comunicare mai bună în timpul jocurilor. Utilizatorii au deasemenea posibilitatea să-şi transforme vocea în timp real pentru a se identifica cu personajul ales. Acestea sunt utile în special atunci când utilizatorul conectează căştile sau microfonul la Kratos S5 prin intermediul consolei de control uşor accesibilă.

Noise Reduction elimină zgomotul de fundal nedorit în timpul comunicării din timpul jocului.

Acoustic Echo Cancellation elimină ecoul pentru a reduce interferenţele.

Voice Morph permite utilizatorilor să-şi schimbe vocea asociată cu diferite personaje în timpul jocului, pentru comentariul jocurilor sau la înregistrări.

Iluminare personalizabilă

Utilizatorii pot alege sau pot personaliza presetările iluminării RGB, potrivit stării personale sau spaţiului.

Utilizatorii Kratos S3 se pot bucura de gama completă de profile de joc cu presetări profesionale ale soft-ului BlaserX Acoustic Engine Lite. Utilizatorii pot alege dintre cinci moduri de jocuri presetate, şi selecta tipul de sunet optim pentru joc, bucurându-se astfel de o experienţă de joc cu setări de sunet optimizate pentru boxe.

Utilizatorii pot descărca Sound Blaster Connect pentru Kratos S5 de la www.creative.com/kratoss5. BlasterX Acoustic Engine Lite pentru Kratos S3, se poate descărca de la adresa www.creative.com/kratoss3.

Preţuri şi Disponibilitate

Sound BlasterXKratos S5 şi Kratos S3 sunt acum disponibile la următoarele preţuri:

Sound BlasterXKratos S5 699 LEISound BlasterXKratos S3 399 LEI

Pentru mai multe informaţii despre toată seria Sound BlasterX Pro-Gaming, vizitaţi pagina BlasterX.com.

Despre disponibilitatea boxelor în Romania contactati www.MGT.ro si magazinele partenere: Altex, eMag, Cel.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *