Frisomat România lansează halele standard la Târgul AgriPlanta de la Fundulea

Frisomat România prezentă al treile an consecutiv la Târgul AgriPlanta de la Fundulea, în perioada 18-21 mai.
Frisomat România lansează halele standard la Târgul AgriPlanta de la Fundulea
Am proiectat hale dimensionate perfect atât pentru o exploatare agricolă la început de drum, dar și pentru ferme mari care caută să se extindă cu preturi de la 75 euro/mp. Ionut Radulescu, Director Comercial Frisomat Romania

Frisomat România prezentă al treile an consecutiv la Târgul AgriPlanta de la Fundulea, în perioada 18-21 mai.

Noutatea acestui an este prezentarea noilor hale stadandard pentru agricultură. Proiectate special pentru agricultură, acestea sunt oprimizate pentru a fi construite rapid și pentru a asigura un raport calitate-preț ideal pentru orice tip de agricultor.

Halele sunt destinate atât agricultorilor și fermierilor dar și producătorilor din industria alimentară. fiind proiectate ca și spații de depozitare, garaje de utilaje, spațiii de producție și ferme zootehnice.

”Am proiectat aceste hale dimensionate perfect atât pentru o exploatare agricolă la început de drum, dar și pentru ferme mari care caută să se extindă. Spațiile variază de la 210 mp până la 820 de mp, configurațiile fiind standardizate pentru a optimiza atât prețul dar și randamentul halelor.

Prețul este și el optimizat și începe de la 75 de euro pe mp. Pe lângă prețul extrem de atractiv, am inclus o serie de accesorii și servicii în prețul halelor. Astfel, Proiectarea și Documentația Tehnică pentru Autorizație de construire și transportul la beneficiar sunt incluse în preț” spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezență globală, în 21 de țări. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Astrigma, Omega, Ceptra, Flatro și Delta.

Halele Frisomat sunt construite pe structură metalică din oțel galvanizat de 275 g/mp, au termen de livrare de până la 5 săptămâni și termen de construcție de maxim 4 săptămâni.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *