Promovează-ți afacerea cu stil: masa sampling și rama click pentru prezentarea ofertelor tale

Orice campanie de promovare se bazează, sau ar trebui să se bazeze, pe folosirea de sisteme expoziționale de ultimă generație – masa sampling și rama click . Iar când vine vorba de prezentarea ofertelor pe care firma ta le are de făcut, două produse sunt de nelipsit.

…când vine vorba de prezentarea ofertelor pe care firma ta le are de făcut, două produse sunt de nelipsit: masa sampling și rama click. În timp ce prima metodă de promovare poate fi expusă și în interior și în exterior, rama click este un sistem de expunere cu precădere indoor.
Adrian Marinescu, reprezentant ExpoSystem

Este vorba despre masa sampling și rama click. În timp ce prima metodă de promovare poate fi expusă și în interior și în exterior, rama click este un sistem de expunere cu precădere indoor. Ambele prezintă ofertele pe care le promovezi într-un mod elegant dar nu lipsit de vizibilitate.

Masă sampling = stil și eleganță în promovare

Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, masa sampling completează cum nu se poate mai bine standul tău de prezentare în cadrul expozițiilor la care participi. Poate fi, de asemenea, folosită în interiorul sau în afara magazinului pe care îl deții sau la prezentările de produs pe care le ai de făcut.

Fără doar și poate, masa sampling conferă vizibilitate, ceea ce o transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Totul, într-un mod elegant și cu stil. Cu ajutorul acestui tip de sistem expozițional, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, în culori strălucitoare și în format mare! Masa sampling se va remarca întotdeauna prin design-ul atrăgător, fiind concepută să inspire încredere și profesionalism.

Ramă click = vizibilitate și culoare în promovare

Rama click reprezintă, poate, cel mai la îndemână sistem de semnalizare a unei oferte sau de prezentare a unui produs. Este ideal atunci când spațiul de expunere este redus, iar bugetul limitat.

Rama click va reuși cu siguranță să atragă atenția atunci când va fi amplasată la loc vizibil la intrarea în magazinul sau terasa ta, în bar sau în restaurant. Este un produs elegant și cu un puternic impact asupra clienților tăi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *