Afla cum te poate ajuta Power Laptop Service sa inlocuiesti sticla si display-ul unui iPhone!

De cele mai multe ori, un telefon stilat, rafinat, cu dimensiuni reduse si cu un design impecabil poate fi o piatra de incercare pentru multi utilizatori, mai ales pentru cei neglijenti.

In decursul vietii, exista diferite circumstante care testeaza rezistenta telefonului fie accidental, fie voit, iar acest lucru ar trebui sa ne puna in garda. Telefoanele iPhone, desi sunt recunoscute pentru datele criptate, dimensiunile reduse, sistemul iOs si alte facilitati, acestea au dezavantajul rezistentei reduse, mai ales in cazul in care le supunem la socuri mecanice.

Care sunt cele mai frecvente probleme care sunt intalnite la un ecran sau telefon Iphone? In primul rand, din automatism, telefonul este pus in acelasi buzunar cu cheile, fie de la locuinta, fie de la masina, iar in timp, datorita miscarii si a frecarii se poate zgaria, mai ales daca nu avem husa care sa protejeze geamul.

Insa mai sunt si alte cazuri cand bauturile calde sau mancarea cu diferite aluaturi poate cauza defectari ale telefonului si nu numai. Insa, telefonul poate sa ne alunece pur si simplu din mana, iar geamul sa fie crapat sau distrus in totalitate, in functie de locul in care l-am scapat si de la ce inaltime.

Un telefon cu ecran crapat poate oferi dificultati in accesare sau in vizualizarea anumitor informatii, citirea acestora, etc, iar in acest caz serviciul de inlocuire sticla Iphone este cel care poate readuce telefonul tau la performantele sale consacrate.

Pentru inlocuire sticla iPhone apelati la service sau la oricare centru autorizat din orasul tau, insa pentru mai multa siguranta te indemnam sa apelezi la piese originale care sa nu puna in dubii functionarea telefonului pe termen lung.

O astfel de achizitie a display-ului plus manopera nu ar trebui sa depaseasca 300 lei, iar in cazul in care ai un model mai vechi, costurile cu siguranta vor fi cel putin la jumate. Insa, daca a fost afectata si tastatura, atunci o inlocuire display Iphone poate veni la pachet cu schimbarea sticlei si iti poate reduce cheltuielile considerabil.

O astfel de operatiune se intampla frecvent, 1 din 10 utilizatori avand nevoie in decursul timpului de diferite operatiuni de service asa ca nu trebuie sa te impacientezi, deoarece este ceva normal. Insa ce ar trebui sa iti provoace ingrijorare se raporteaza la protectia acestuia, iar pentru asta o husa cu material rezistent poate proteja telefonul de socuri mecanice sau de diferite lichide si mancaruri la diverse temperaturi daca sunt turnate pe acesta.

Daca service-ul repara telefoane, nu mai ramane decat sa ai si tu o atitudine potrivita fata de acesta pentru a te bucura de el timp indelungat!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *