Comanda online mancarea ta preferata, chiar si in timpul cursei de taxi

Foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, lanseaza o invitatie de nerefuzat participantilor la traficul bucurestean: cu o simpla comanda online, mancarea preferata iti este livrata gratuit, oriunde doresti!

Colaborarea cu foodpanda.ro ne onoreaza si ne demonstreaza, din nou, ca business-urile ce activeaza in mediul online trebuie sa fie prezente si in offline, insotind consumatorul zilnic, prin agitatia urbana.
Alina Ionescu, Sales & Marketing Manager – EVIA MEDIA

Chinezesc, fast food sau pizza? Orice ai alege, gasesti si comanzi simplu si rapid cu foodpanda.ro! Ai acces instant la numeroase meniuri si plasezi comenzi pentru livrare la domiciliu sau la birou, la cel mai bun pret.

Campania de publicitate implementata de agentia EVIA MEDIA pe casetele luminoase ale masinilor MERIDIAN TAXI, incurajeaza bucurestenii sa efectueze comenzi online de mancare catre sute de restaurante locale inscrise pe foodpanda.ro. In plus, in masinile de taxi implicate in campanie, beneficiezi de conexiune WiFi gratuita. In acest fel, chiar si in timp ce se te afli in drum spre casa, poti naviga prin multitudinea de meniuri existente pe foodpanda.ro, iar mancarea preferata va ajunge odata cu tine!

Fiind prezente in toate punctele de interes major ale orasului, masinile de taxi fac posibila transmiterea mesajului publicitar catre o audienta extinsa, 24/7. In ultimul timp, interesul manifestat de companii pentru publicitatea pe taxi a crescut semnificativ, in special datorita flexibilitatii pe care acest mediu o ofera. Campaniile de publicitate pe tranzit creeaza brandu-uri intr-un timp foarte scurt sau imbunatatesc imaginea companiilor deja consacrate pe piata.

Colaborarea cu foodpanda.ro ne onoreaza si ne demonstreaza, din nou, ca business-urile ce activeaza in mediul online trebuie sa fie prezente si in offline, insotind consumatorul zilnic, prin agitatia urbana. – Alina Ionescu, Sales & Marketing Manager – EVIA MEDIA

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS
EVIA MEDIA – Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
– publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
– publicitatea in reteaua proprie de lifturi
– publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *