Locurile de joacă cresc profitul hotelurilor, pensiunilor și restaurantelor

• Parcuri care rezistă de 5 ori mai mult, fără reparații si cheltuieli costisitoare
• Parcuri care cresc numărul clienților și gradul de mulțumire
• Parcuri care își păstrează frumusețea și siguranța
• Parcuri moderne care stimulează creativitatea copiilor
Locurile de joacă în aer liber nu sunt create exclusiv pentru parcuri şi şcoli. Există o mulţime de unităţi comerciale, care pot beneficia de pe urma instalării unui loc de joacă în incinta lor (restaurante, hoteluri, pensiuni, etc.) A avea un loc de joacă echipat cu echipamente specifice diferitelor grupe de vârstă şi instalat în incinta proprietăţii, reprezintă o modalitate foarte bună de a arăta clienţilor că vă pasă de familiile cu copii mici care doresc să joace pe leagăne, caţere pe pereţi de alpinism, etc., fiind un mare avantaj competitiv şi punct unic de de diferenţiere faţă de competitivitate.

PROIECTE UNICE DE SUCCES Complexurile turistice, hotelurile şi restaurantele sunt printre cele mai bune exemple de tipuri de afaceri care se pot bucura de beneficiile instalării unui loc de joacă. Dacă consideraţi că locaţia dumneavoastră comercială ar putea beneficia de o astfel de facilititate, nu ezitaţi să ne contactaţi sau să navigaţi prin gama noastră de echipamente de joacă comerciale pe site-ul joaca.atlassport.ro.

Oricare ar fi tipul de zona de joacă pe care doriţi să îl creaţi (un loc de joacă pentru hotel, restaurant, pensiune, etc.), vă putem asista de la început până la sfârşit. De la consultanţă şi proiectare, la furnizare, instalare şi mentenanţă, oferim o soluţie completă pentru a asigura satisfacţie prin produsele noastre.

BENEFICII NUMEROASE Parcurile de joacă oferă un mare beneficiu cetăţenilor cât şi turiştilor şi clienţilor. Crearea de parcuri de joacă bine realizate poate genera profituri financiare, care sunt de multe ori mai mari decât banii investiţi iniţial în proiect, chiar şi atunci când costurile de întreţinere sunt luate în calcul.

În funcţie de mărimea lor, locurile de joacă pot atrage vizitatori de aproape şi de departe, aducând venituri din turism la restaurantele locale, hoteluri şi magazine.

Locurile de joacă pentru copii încurajează activitatea fizică a celor mici.

Ele îi aduc pe copii în natură, fac recreerea în aer liber mai accesibilă şi pot oferi locuri sigure şi atractive pentru copii.

Astfel pensiunile, hotelurile și restaurantele se pot bucura de următoarele beneficii, odată cu instalarea unui parc de joacă sau a unor echipamente de fitness exterior:

Beneficii de imagine:

– Veţi oferi un serviciu suplimentar clienţilor dumneavoastră. Vă va ajută şi în diferenţierea serviciilor, faţă de alte firme concurente.

Beneficiile unei investiţii profitabile

– Numărul clienţilor va creşte iar recuperarea investiţiei se realizează într-un termen scurt, costurile ulterioare cu întreţinerea fiind foarte mici.

Beneficii suplimentare pentru clienţi:

– Un loc de joacă, înseamnă mişcare, sport, sănătate, timp de calitate în familie şi posibilităţi de socializare.

Beneficii durabile:

– Veţi realiza o lucrare care rezistă în timp, cu costuri reduse de mentenanţă şi cu utilizare îndelungată – durata de viaţă a lucrării este de 10 ani.

ECHIPAMENTE DEOSEBITE, DURABILE ȘI CU UN DESIGN DEOSEBIT

Puteţi alege dintr-o gamă variata de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafeţe de protecţie, suprafeţe de joc, iluminat, mobilier urban.

Echipamentele de joacă din plastic LLDPE rezistă de 5 ori mai mult, au o durată de viață de 10 ani și se comportă foarte bine între -60 și +60 grade Celsius. Nu ruginesc sau putrezesc, având o rezistență deosebită la îmbătrânire. Nu își pierd din intensitatea culorii nefiind fabricate din lemn. Sunt rezistente la procesul de coroziune asigurând frumusețe și durabilitate pentru generații. În plus, costurile pe termen lung și impactul asupra mediului sunt mult mai reduse decât în cazul locurilor de joacă fabricate din lemn sau metal.

Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE: – consultanţă pe toată perioada dezvoltării proiectului ( atât înainte cât şi după vânzare) – proiectare & design – livrare – montare – lucrări de amenajare – instrucţiunile de folosire şi manevrare a echipamentelor

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea produsului potrivit în funcţie de locaţie, nevoile şi bugetul dumneavoastră.

Atlas Sport

www.atlassport.ro

office@atlassport.ro

0755085354 0755085276

Despre ATLAS SPORT
Echipa ATLAS SPORT este specializată în Proiectarea și Construcţia de BAZE SPORTIVE şi PARCURI de agrement.
Serviciile pe care le oferim includ tot ce ţine de realizarea unui proiect de la A la Z, pregătire proiectului la cheie, din stadiul de concept.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *