Teambuilding sau programe de wellbeing ?

Programele de teambuilding si de wellbeing sunt destinate companiilor care vor sa investeasca in bunastarea angajatilor lor. Studiile recente arată că programele de well-being pentru angajați pot stimula satisfacția, munca în echipă, productivitatea, și chiar îmbunătăți profitabilitatea.
Oricine isi poate transforma potentialul in realitate. Alege-ti intelept mentorul….
Daniela Irimia, Managing Partner Vision Consulting

Care este insa diferenta dintre un program de teambuilding si unul de wellbeing ?

In primul rand, un program de wellbeing are o durata de 2-3 ore si se poate desfasura chiar la biroul clientului. Sunt workshop-uri scurte, care au ca scop relaxarea si motivarea angajatilor, fara a-i scoate neaparat din birou. Costurile sunt mai mici decat la un program de training sau teambuilding iar participarea este in mare parte, la libera alegere.

Programele de teambuilding, asa cum le organizam noi, Vision Consulting , de peste 12 ani, sunt evenimente de mare amploare, cu 2-4 activitati de teambuilding menite sa sudeze echipe eficiente. Facilitam lucrul in echipa si comunicarea eficienta intre participanti. Multe din evenimentele de teambuilding sunt de 2-3 zile la mare sau la munte. Uneori am avut si in afara tarii programe cu pana la 100 de participanti.

Deci, ce e mai bun pentru a motiva echipa ta? Depinde …. din acest motiv toate programele Vision Consulting sunt personalizate si adaptate 100% in functie de client. Un consultant discuta cu departamentul de HR sau management, face o diagnoza si propune un plan de dezvoltare si motivare a angajatilor. Intins pe cateva luni, un astfel de program de wellbeing cu tematici diverse vine sa sustina cultura organizationala si implicarea angajatilor la locul de munca.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *