Sisteme de stingere incendiu marca Helinick – Partener de incredere pentru securitate si prevenire a efectelor nocive ale incendiilor

Pagubele produse de un incident nefericit, cum ar fi un incendiu, pot distruge bunurile valoroase dintr-o casa sau cladire de birouri.
Sisteme de stingere incendiu marca Helinick – Partener de incredere pentru securitate si prevenire a efectelor nocive ale incendiilor
Astfel, in constructia civila sau industriala, o importanta uriasa ar trebui acordata proiectarii si implementarii acestor sisteme de stingere incendiu cu o actiune rapida, care sa intervina in faza incipienta pentru a limita pagubele.

De peste 25 de ani pe piata din Romania, Helinick este un important nume in furnizarea de sisteme de stingere incendiu. Cu peste 900 de proiecte in portofoliu, sistemele de stingere incendiu proiectate si implementate de Helinick se adreseaza galeriilor de arta, laboratoarelor medicale, centrelor de telecomunicatii si de control trafic aerian, depozitelor de carte rara sau tezaurilor bancare si multe altele.

Instalarea unui sistem de stingere incendiu este, de cele mai multe ori, factorul care impiedica un dezastru de proportii, utilizand agenti de stingere eficienti, fara reziduuri, care nu implica anumite costuri de curatare dupa deversare. In plus, orice sistem de stingere a incendiilor de pe site functioneaza cu agenti curati, ce au standardele de calitate VdS, UL EN si LPCB.

Helinick.ro – Din pasiune pentru sisteme performante determinam cele mai bune conditii de siguranta

Pana acum 10 ani, majoritatea sistemelor de stingere a incendiului functionau cu apa, distrugand bunurile din locatii. Odata cu trecerea anilor si dezvoltarea acestui domeniu, s-au gasit moduri mult mai eficiente de interventie – prin reducerea concentratiei de oxigen (principalul element de combustie si propagare a focului) sau evacuarea unor agenti de stingere.

Toate sistemele de stingere incendii disponibile la Helinick sunt sigure si nu polueaza, persoanele din incinta cladirii putand respira normal si dupa deversarea de agent curat pentru limitarea focului. In functie de proiect, oferim urmatoarele sisteme de stingere incendiu:

Pentru tezaure bancare, galerii de arta si depozite de carte rara, sistemul de stingere incendiu MX-1230, cu agent Novec-1230 este ideal. Disponibil in variantele cu presiune de 42 sau 50 bari, functioneaza cu un agent curat lichid, in 4 atmosfere. Printre beneficiile cele mai importante se numara: este incolor si inodor, necoroziv si nu afecteaza patura de ozon (durata sa de viata fiind de cel mult 5 zile).

One-U-1230 este un sistem de stingere incendiu special proiectat pentru a interveni rapid in cazul declansarii focului la echipamente de: procesare sau stocare de date, echipamente pentru comunicatii, servere, laboratoare medicale sau alte infrastructuri critice.

Tot pe wesite-ul gasesti unul dintre cele mai apreciate sisteme de stingere incendii din domeniul IT – FM200FM200, cu agentul curat HFC-227ea. Desi agentul este lichid si stocat in recipiente de 25, 42 sau 50 de bari, in cazul unui incendiu se transforma in forma gazoasa cu o putere de stingere de maximum 10 secunde.

Helinick.ro – Date de contact – Performanta garantata de sisteme de siguranta electronica

Acceseaza website-ul: www.helinick.ro si descopera intreaga gama de sisteme de siguranta electronica, la preturi avantajoase, pentru protejarea afacerii tale. Daca esti interesat de un proiect personalizat, oricand ne poti contacta la 021 404 44 44 sau office@helinick.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *