Importanta produselor de lac pentru lemn exterior – Recomandarea specialistilor ColorMagic.ro

Color Magic comercializeaza – de peste 20 de ani de zile – numeroase produse din gama vopselurilor si lacurilor special fabricate pentru intretinerea suprafetelor din lemn sau metal care garanteaza protectia acestora datorita compusilor pe baza de rasini alchidice, lavabila, sau acrilice.
Importanta produselor de lac pentru lemn exterior – Recomandarea specialistilor ColorMagic.ro
Pentru a impiedica degradarea prematura a lemnului, produsele recomandate pentru intretinerea suprafetelor fabricate din material lemnos sunt pe baza de lac pentru lemn exterior care estompeaza considerabil efectele negative pe care diferiti factori exteriori (raze UV, carii de lemn etc.) le au asupra calitatii lemnului.

Datorita calitatii produselor comercializate, tot mai multi clienti raman fideli acestei companii datorita faptului ca fiecare tip de produs achiztionat implica o buna colaborare bazata pe increderea informatiilor reale acordate de departamentul de asistenta tehnica pentru orice proiect de intretinere a casei sau locuintei.

Compania importa produse de calitate superioara fabricate de companii recunoscute international pe piata vopselelor si a lacurilor pentru lemn exterior. Color Magic detine parteneriate importante cu firmele: Sikkens, Levis si Trimetal.

Produse pe baza de lac pentru lemn exterior – Calitate olandeza la preturi avantajoase

Lemnul este un material utilizat la scara larga in cadrul proiectelor de decor interior sau exterior. Cu toate acestea, lemnul se degradeaza foarte usor si isi poate pierde proprietatile in timp daca nu este protejat corespunzator.

Fabricantii specializati in cele mai profesionale produse creeaza numeroase produse de lac pentru lemn exterior care au capacitatea sa protejeze si sa intretina, ani de zile, suprafetelor exterioare din lemn. Un astfel de produs care se bucura de o eficacitatea maxima este produsul de lac pentru lemn exterior ce poarta marca companiei olandeze de renume international Sikkens.

Acest produs de lac pentru lemn exterior este distribuit de compania Color Magic la un pret avantajos si reprezinta o investitie pentru viitorul casei sau locuintei dvs.

Care sunt cele mai importante produse pe baza de lac pentru lemn comercializate de Color Magic?

Compania Color Magic pune la dispzitia dvs. o gama variata de produse de lac pentru lemn exterior, fabricate de compania Sikkens:

Produsul Sikkens Rubbol BL Magura – Lac pentru lemn cu capacitate de aplicare foarte facila, uscare rapida, rezistenta mecanica buna si rezistenta ridicata la intemperii;

Produsul Sikkens Rubbol Satura – Un produs foarte usor de aplicat care detine o rezistenta extrem de mare la zgarieturi si rezista un timp indelungat si are proprietati anti-ingalbenire;

Produsul Sikkens Cetol TGL Satin – Este un lac de exterior cu proprietati ridicate pentru o rezistenta foarta buna impotriva razelor UV si este foarte usor de aplicat si confera suprafetelor din lemn o eficacitate vizibila si protectie maxima;

Parteneriatul dintre firma olandeza Sikkens si Color Magic garanteaza preturi incomparabile cu cele existente pe piata de profil.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *