Reteța daneză a fericirii a ajuns în România!

Mica enciclopedie HYGGE : tot ce vrei să știi despre trendul momentului în lifestyle .
Reteța daneză a fericirii a ajuns în România!
Despre Danemarca se spune adesea că ar fi cea mai fericită ţară din lume. Aceasta se reduce la un singur lucru: HYGGE

„Pentru hygge există tot felul de definiții, de la «arta de a crea intimitate», «confort sufletesc» și «lipsa supărărilor», la «bucuria dată de lucrurile ce induc o stare de bine», «starea de confort în prezența semenilor» și, varianta mea preferată, «ciocolată fierbinte la lumina lumânărilor»…” Meik Wiking

Afli ce este hygge atunci când simţi hygge. Când te ghemuieşti comod pe canapea alături de persoana iubită sau când te bucuri de timpul petrecut cu cei mai apropiaţi prieteni. Hygge sunt acele dimineţi albastre şi limpezi cu lumină perfectă.

Şi cine ar putea să îţi fie un ghid mai bun în lumea hygge decât Meik Wiking? Meik este directorul Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga şi şi-a petrecut ani din viaţă studiind magia vieţii daneze, de la alegerea corpului de iluminat ideal, la planificarea unei cine sau de la crearea unei truse hygge de urgenţă până la modalitatea în care trebuie să te îmbraci, minunata carte a lui Meik reprezintă un ajutor și o sursă de inspirație pentru a fi mai hygge.

„Mica enciclopedie Hygge” este disponibilă în rețeaua Bookstop Litera , în toate librăriile din București și din țară, și online pe www.litera.ro, www.elefant.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *