Promotor Rent a Car Bucuresti urmareste sa isi extinda reteaua de parteneri in toate orasele din Romania

Dupa un an in care cererea pe piata serviciilor de inchirieri auto a crescut considerabil, Promotor Rent a Car Bucuresti a decis sa isi extinda reteaua de parteneriate in toate orasele din Romania. Totodata, compania precizeaza ca pana la momentul de fata, parteneriatele incheiate cu operatorii locali de inchiriere s-au dovedit a aduce beneficii importante de ambele parti.

Promotor Rent a Car urmareste sa isi extinda reteaua de parteneri in toate orasele din Romania
Promotor Rent a Car urmareste sa isi extinda reteaua de parteneri in toate orasele din Romania
Inchirieri Auto Ieftine in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei! Masini Noi, Preturi Mici. Toate taxele incluse. Simplu!
Promotor Rent a Car Bucuresti

Promor Rent a Car Bucuresti este o companie nationala cu experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto si care pune la dispozitia clientilor servicii variate, de la transferuri auto, inchirieri masini pe termen lung pana la inchirieri limuzine, autocare si alte masini care sunt disponibile impreuna cu serviciile unui sofer profesionist. Oferind nu doar servicii de inchirieri masini ieftine, ci si facilitati turistice care includ pachete de reduceri in mai multe lanturi hoteliere si restaurante, compania a reusit sa se dezvolte considerabil prin programele de fidelizare si prin investitiile facute in calitate si in profesionalism.

Incepand cu programele de instruire permanenta a angajatilor si terminand cu ofertele periodice care ajung in diferite momente ale anului sa aduca reduceri chiar si pana la 50% din pretul unei inchirieri auto, exista o multitudine de avantaje prin intermediul carora compania a reusit sa atraga din ce in ce mai multi clienti si sa se diferentieze pe piata.

In acelasi timp, compania romaneasca de inchirieri masini se mai distinge prin faptul ca nu impune o limita de kilometri pentru masinile inchiriate si prin faptul ca nu practica taxe ascunse, aspect care constituie una dintre cele mai importante plangeri invocate de cei care apeleaza la serviciile de inchiriere. Astfel, in pretul de inchiriere care este afisat pe site-ul Promotor Rent a Car sunt incluse TVA-ul, taxa de parcare in aeroport precum si livrarea.

Dupa succesul pe care l-a avut incheind o serie de parteneriate cu operatorii locali si dupa ce a reusit rapid sa se extinda la nivel national, Promotor Rent a Car anunta ca doreste sa intre in contact cu mai multe companii locale care ofera servicii de inchirieri masini si care vor sa isi extinda afacerea.

Promotor Rent a Car activeaza cu succes de mai bine de 10 ani pe o piata destul de competitiva, in care companiile romanesti de inchirieri masini au reusit prin incheierea unor parteneriate puternice sa faca o concurenta serioasa multinationalelor. Punand accentul pe transparenta si pe flexibilitatea prin care se adapteaza la nevoile clientilor, Promotor Rent a Car este, de asemenea, un furnizor de servicii de inchirieri auto care nu percepe clientilor taxe suplimentare la anularea rezervarii.

Pentru mai multe detalii in legate de initierea unui parteneriat in domeniul serviciilor de inchirieri auto, ne puteti la contacta la 0734 403 403 sau ne puteti scrie la office@auto-rent.ro

Despre Promotor Rent a Car
Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *