Magnolia Residence Sibiu tipuri de apartamente cu 3 camere

Ansamblul Magnolia Residence este situat in zona de vest a Sibiu, un proiect de 1200 apartamente. Vezi ce tipuri de apartamente cu 3 camere si la ce pret sunt in acest proiect imobiliar din Sibiu.

Magnolia Residence Sibiu tipuri de apartamente cu 3 camere
Magnolia Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri reziden╚Ťiale din Sibiu, oferind spre v├ónzare peste 1200 de apartamente de 1, 2, sau 3 camere pentru toate gusturile, nevoile ╚Öi buzunarele. Situat ├«n partea vestic─â a municipiului Sibiu, pe Calea ╚śurii Mici, acest ansamblu reziden╚Ťial are acces facil spre autostrad─â, spre aeroport ╚Öi mai ales spre Platforma Industrial─â de Vest a ora╚Öului Sibiu, unde opereaz─â companii mari precum Continental, Siemens, Marquardt. Magnolia Residence este un proiect imobiliar care a fost conceput s─â ofere un confort sporit ╚Öi numeroase facilit─â╚Ťi tuturor locatariilor acestui ansamblu reziden╚Ťial din Sibiu.

Printre numeroasele beneficii ╚Öi facilit─â╚Ťi pe care Magnolia Residence le ofer─â, putem num─âra: locuri de parcare individuale, spa╚Ťii de joac─â pentru copii, spa╚Ťii verzi, spa╚Ťii comerciale, gr─âdini╚Ť─â, farmacie ╚Öi restaurant cu piscin─â. Apartamentele se predau finisate, au pre╚Ťuri foarte accesibile, acestea put├ónd fi u╚Öor achizi╚Ťionate prin Programul ÔÇ×Prima Cas─âÔÇŁ sau prin credite bancare ╚Öi pot fi achizi╚Ťionate direct de la dezvoltator sau prin intermediul agen╚Ťiei imobiliare Eurosib Imobiliare. Agen╚Ťia Eurosib Imobiliare ofer─â ╚Öi asisten╚Ť─â la completarea documenta╚Ťiei aferente Programului ÔÇ×Prima Cas─âÔÇŁ sau creditelor bancare. Majoritatea vanzarilor de apartamente in Sibiu prin Prima Casa.

Un apartament foarte potrivit pentru tinerele familii cu copii, este apartamentul de 3 camere in Sibiu de Tip B1. Acesta se vinde la pre╚Ťul de 41000 EUR, dac─â este situat la parter sau la etajul 4, sau la pre╚Ťul de 42000 EUR, dac─â apartamentul este situat la etaj intermediar. Apartamentul dispune de: living plus buc─ât─ârie de 19.26 mp, un dormitory matrimonial de 13.95 mp, dormitor copil de 12.27 mp, baie de 4.11 mp, hol de 3.41 mp, balcon de 9.03 mp, o parcare individual─â de 12 mp (├«n limita ofertei disponibile), acces facil la spa╚Ťiile comune casa sc─ârii, hol ╚Öi lift.

Acesta se pred─â finisat ╚Öi are urm─âtoarele finisaje ╚Öi dot─âri: central─â termic─â ╚Öi radiatoare; gresie, faian╚Ť─â ╚Öi obiecte sanitare la alegerea clientului (din oferta pus─â la dispozi╚Ťie de c─âtre dezvoltator);parchet laminat (de asemenea clientul poate alege dintr-o varietate de oferte puse la dispozi╚Ťie de c─âtre dezvoltator); pere╚Ťi tencui╚Ťi, gletui╚Ťi ╚Öi vopsi╚Ťi ├«n lavabil─â, instala╚Ťii electrice, ├«ntrerup─âtoare, prize, priz─â internet ╚Öi TV; geamuri termopan cu t├ómpl─ârie PVC; balcon finisat ╚Öi interfon.

Dac─â sunte╚Ťi interesat de un astfel de apartament, pute╚Ťi apela cu ├«ncredere direct la dezvoltator sau la agen╚Ťia imobiliar─â Eurosib Imobiliare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *