AutoHut, singurul magazin online romanesc de piese auto certificat TecDoc, planuieste surprize pentru clienti in 2017

Anul 2016 se incheie cu o nota foarte buna pentru magazinul online AutoHut . Bilantul facut la sfarsit de an arata o linie ascendenta pe piata vanzarilor de piese auto atat la nivel de numar de comenzi, cat si la nivel de parteneriate incheiate.
Magazinul online AutoHut comercializeaza o gama diversa de piese auto
Magazinul online AutoHut comercializeaza o gama diversa de piese auto
In 2016, cresterea vanzarilor s-a dovedit a fi continua pentru AutoHut, intrucat cifra de afaceri s-a dublat fata de anul anterior. Peste 2000 de conducatori auto au trecut pragul service-ului AutoHut pentru a-si pune la punct autoturismele, in timp ce peste 78.000 de persoane au comandat produse de pe site-ul AutoHut.

Clasarea pe locul 3 pe piata de vanzari online de piese auto a fost consolidata nu doar prin ocuparea unui loc pe lista de competitori, ci si prin premiile castigate in cadrul Galei Premiilor Ecommerce. Astfel ca, dupa doar 4 ani de la infiintare, in noiembrie 2016, compania AutoHut a primit premiul pentru Cel mai bun magazin online in categoria Auto.

In 2016, AutoHut a incheiat un parteneriat cu TecDoc GMBH, un catalog nemtesc, cunoscut pentru gama larga de piese auto si specificatii actualizate de producator, devenind astfel primul si singurul magazin online romanesc autorizat legal sa foloseasca baza lor de date. Tot la categoria de parteneriate, AutoHut a dezvoltat relatiile de colaborare cu producatorii de baterii Varta si Bosch, activand, in prezent, ca un centru autorizat de garantii pentru acestea. In plus, AutoHut a obtinut, in anul 2016, autorizatia RAR pentru montarea oricarei marci de baterii auto.

In anul 2017, compania AutoHut va pune accent pe dezvoltarea relatiilor cu clientii si partenerii, dar si pe extinderea numarului de servicii oferite. In acest sens, in data de 3 ianuarie 2017 s-a deschis un centru logistic in Bucuresti, sector 1, prin care se mareste stocul de produse si, implicit, capacitatea de a livra un numar mai mare de comenzi in tara.

De asemenea, firma va incheia noi parteneriate cu producatori si furnizori si isi va concentra atentia asupra relatiei cu clientii prin dezvoltarea departamentului de customer service.

Dupa cum afirma directorul companiei AutoHut, Alexandru Stoinea, s-au pus bazele unui nou proiect care ofera un serviciu unic pe piata de piese auto din Romania, dar despre care se va vorbi in urmatoarea perioada.

AutoHut s-a lansat pe piata in anul 2013, cu scopul de a oferi conducatorilor auto o gama larga de piese auto. Trei ani mai tarziu, datorita cererii foarte mari, firma si-a deschis un service auto , Atelierul AutoHut, unde clientii au posibilitatea sa isi monteze piesele comandate pe site. De-a lungul anilor, aceasta a cunoscut o crestere cantitativa si calitativa a vanzarilor, dovedita in fiecare bilant anual.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *