Proiect imobiliar nou in Sibiu – Belvedere Residence

Ansamblul rezidential Belvedere Residence este situat in zona de Vest a Sibiului, in Turnisor, str. Ogorului. Proiectul cuprinde constructia in prima etapa a 6 imobile de 3 etaje cu un total de 108 apartamente. Total proiect de peste 300 apartamente noi in Sibiu.
Proiect imobiliar nou in Sibiu – Belvedere Residence

Unul dintre cele mai recente proiecte imobiliare din Sibiu promovate de c─âtre agen╚Ťia Eurosib Imobiliare este Belvedere Residence Sibiu. Ansamblul se afla in Sibiu, pe Str. Ogorului, ├«n zona Turnisor, a fost un proiect care de la bun ├«nceput a atras aten╚Ťia sibienilor, iar apartamentele s-au v├óndut cu repeziciune.

Ansamblul reziden╚Ťial Belvedere Residence Sibiu este constituit in prima faza din 6 imobile tip vila cu 3 etaje , av├ónd in prima etapa 108 apartamente cu 1,2, sau 3 camere. Printre nout─â╚Ťile acestui proiect se pot g─âsi ╚Öi apartamentele de la parter, care au in propietate gradini private, cu acces din terasa apartamentului. Apartamentele sunt finisate cu gust ╚Öi ofer─â un confort sporit proprietarilor.

Agen╚Ťia imobiliar─â Eurosib Imobiliare a contribuit din plin la succesul acestui proiect, prin promovarea ╚Öi v├ónzarea cu success a mai multor apartamente noi in Sibiu. ├Än acest ansamblu imobiliar sunt la vanzare:

– apartamente cu 1 camera in suprafata de 28 mp, cu stadiul de predare finisat complet la cheie la pretul de 22000 euro,

– apartamente cu 2 camere in suprafata totala de 42 mp ÔÇô pret vanzare finisat complet de la 25000 euro,

– apartamente cu 3 camere: tipul 1 in suprafata de 55 mp, pret 35500 euro,

– apartamente cu 3 camere in Sibiu : tipul 2 in suprafata de 72 mp -pret 47500 euro.

Pre╚Ťurile accesibile au f─âcut ca aceste apartamente s─â poat─â fi achizi╚Ťionate ╚Öi cu creditele bancare din Programul ÔÇ×Prima Cas─âÔÇŁ, agen╚Ťia Eurosib Imobiliare oferind suport pentru ├«ntocmirea documenta╚Ťiei necesare pentru acest program.

Ansamblul Belvedere Residence Sibiu este doar unul dintre proiectele imobiliare promovate ╚Öi v├óndute cu succes de c─âtre agen╚Ťia Eurosib Imobiliare. ├Än decursul activit─â╚Ťii sale pe pia╚Ťa imobiliar─â din Sibiu, Eurosib Imobiliare a v├óndut peste 1000 de apartamente noi, dob├óndind reputa╚Ťia unei companii importante pe pia╚Ťa imobiliar─â din Sibiu ╚Öi de asemenea c├ó╚Ötig├ónd ├«ncrederea clien╚Ťilor s─âi.

Un alt proiect imobiliar de succes in Sibiu este Magnolia Residence, cel mai mare ansamblu rezidential din Sibiu, un proiect de 1200 apartamente noi in Sibiu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *