Delta Studio sponsorizeaza renovarea bailor din UAUIM

Delta Studio sustine proiectul de reconditionare GEST, demarat de Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti. Actiunea face parte din misiunea asumata de Delta Studio, de promovare si sustinere a designului romanesc.

Proiectul urmareste sa modernizeze baile din UAUIM si debuteaza cu un workshop de placi ceramice (27 iunie – 15 iulie), in cadrul caruia studentii invata sa realizeze placi ceramice pe care le vor integra ulterior in bai, alaturi de placi ceramice si obiecte sanitare oferite de Delta Studio.

Delta Studio sponsorizeaza renovarea bailor din UAUIM

Proiectul face parte din programul I’M UAU, demarat in 2016 de catre UAUIM Bucuresti. GEST are ca scop implicarea studentilor in proiecte de reabilitare, renovare, modernizare, si debuteaza cu reconditionarea grupurilor sanitare din universitate. Proiectul GEST are urmatoarele directii:

workshop-uri si ateliere de ceramica (desfasurate cu studenti si specialisti in domeniu)workshop de placi ceramiceworkshop obiecte iluminat din ceramicaworkshop vase lavoar din ceramicainfiintarea unui atelier de ceramica in universitatecolectare / recuperare / reciclare materiale ceramicemontarea de obiecte sanitare antivandalice

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *