Alba Iulia – Piata imobiliara in 2016

Alba iulia – Piata imobiliara in 2016, o scurta analiza realizata de agentia imobiliara Ionel Imobiliare din Alba iulia. Oferta imobiliara locala are nevoie de constructii noi.
Alba Iulia – Piata imobiliara in 2016

Orașul Alba Iulia, cunoscut și ca Orașul Marii Uniri, nu este un oraș foarte scump, dar din anumite puncte de vedere sunt anumite statistici care îl plasează peste nivelul mediu al localităților urbane din mediul național. Este important de știut că taxiul este foarte scump în acest oraș, dar prețul locuințelor este influențat mult de vânzători care doresc să vândă cât mai scump. Cererea de locuințe este destul de mare, dar volumul vânzărilor este mic. Apartamentele se vând în prezent cu prețuri care pot coborî și la 14000 EUR pentru garsoniere, iar apartamentele spațioase se vând și la prețuri de 70000 EUR. Prețurile apartamentelor sunt încă cu 30-40 % mai mici, față de perioada boom-ul imobiliar, când în 2008 prețul apartamentelor a atins maximul istoric.

In prezent exista o oferta scazuta de apartamente noi in Alba Iulia, prea putine constructii noi, cererea fiind una crescuta.

Orice evaluator ar spune că prețul este dat în primul rând de locație, după care se iau în considerare alți factori. Astfel, în zona străzii Vasile Goldiș din cartierul Cetate, apartamentele pot fi mai ieftine decât în alte zone ale orașului. Apartamentele mari, de peste 100 mp, din centrul orașului pot depăși valoarea de 70000 EUR. Foarte multe dintre apartamentele la vânzare din Alba Iulia, ar putea fi încadrate în Programul „Prima Casă”, sau ar putea fi achiziționate prin credit bancar. De multe ori, vânzătorul e dispus ca cel care cumpără apartamentul să îl achiziționeze prin credit bancar sau prin Programul „Prima Casă”. În Alba Iulia, de exemplu BCR oferă credite bancare cu avans de 15 % pentru o perioadă de maxim 20 de ani, așa că pentru cei care nu se mai încadrează în Programul „Prima Casă”, există și opțiunea unei finanțări avantajoase prin credit bancar. Exista oferta bogata de vile de vanzare in Alba iulia , case de vanzare, spatii si terenuri.

Agenția imobiliară din Alba Iulia Ionel Imobiliare are în oferta sa mai multe locuințe din toate zonele importante ale municipiului Alba Iulia, pentru mai multe detalii trebuie doar să apelați cu încredere la această agenție. Cu ajutorul acestei agentii cu siguranta veti gasi ofertele perfecte pentru case si apartamente

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *