Vrei sa intermediezi si afaceri nu doar imobiliare? Solicita invitatie la cafea Sambata 29 Octombrie 2016 la ora 10:00

10 profesionisti din imobiliare (brokeri imobiliari, evaluatori de imobile, dezvoltatori, arhitecti si constructori) au oportunitatea ca Sambata 29 Octombrie 2016 ora 10:00 sa afle cum isi pot extinde aria de competente si implicit de a isi creste veniturile prin oferirea de servicii complexe si complete de brokeraj de afaceri.
Vrei sa intermediezi si afaceri nu doar imobiliare? Solicita invitatie la cafea Sambata 29 Octombrie 2016 la ora 10:00
Avem doar 10 locuri disponibile. Solicita invitatie gratuita pentru Sambata 29 Octombrie 2016 la ora 10:00 la o cafea la Bursa Romana de Afaceri, ca sa afli despre ce e vorba.

Solicita invitatia gratuita la intalnirea de cunoastere din data de 29 octombrie, trimitandu-ne un mesaj pe office@rbe.ro . De asemenea, iti poti creea si cont gratuit in platforma de afaceri RBE Connect pentru o excelenta promovare.

Daca esti broker imobiliar si ai fost vreodata intr-una din urmatoarele situatii de mai jos, inseamna ca ai ratat ocazia de a face bani. Dupa intalnirea cu noi, afli cum putem castiga impreuna!

Ai avut vreun client care ti-a spus ca vrea sa isi vanda hala, din cauza ca afacerea nu ii mai merge?Ai avut ferme de vanzare, care de fapt au devenit ruine nevandabile pentru ca nu s-au vandut cat animalele erau in viata?Showroom-urile, Service-urile si spalatoriile auto se vand ca afaceri in functiune, nu ca active imobiliare. Exemplele pot continua.

Cand activitatea inceteaza in astfel de imobile, acestea devin foarte greu vandabile. Clientul trebuie sa iti dea mandat si incredere sa le vinzi cat inca sunt in viata. Vino sa vezi cum il poti tu ajuta pe client sa isi promoveze atat afacerile imobiliare cat si propunerile de afaceri sau afacerile de vanzare prin platforma RBE Connect , si cum putem colabora pentru maximizarea sanselor de vanzare.

Proprietarii de afaceri nu vor sa se stie in piata ca ei doresc sa isi vanda afacerea sau ca au vreo nevoie de business, si atunci au nevoie de un broker care sa ii reprezinte. Aici poti sa intervii tu!

Bursa Romana de Afaceri si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania pregatesc in cadrul Scolii de Brokeraj in Afaceri, profesionisti in vanzarea – cumpararea de afaceri la cheie, intermediere de afaceri inclusiv obtinere de finantari si realizare de asocieri de tip joint-ventures. Mai multe detalii despre programul de Cursuri de Brokeraj in Afaceri RBE Connect – ANBAR, aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *