Proiect imobiliar nou in Sibiu

Unul dintre cele mai recent proiect imobiliar din Sibiu promovate de către agenția Eurosib Imobiliare este Belvedere Residence Sibiu. Ansamblul aflat pe Str. Ogorului, în zona Turnisor
Proiect imobiliar nou in Sibiu
Unul dintre cele mai recent proiect imobiliar din Sibiu promovate de către agenția Eurosib Imobiliare este Belvedere Residence Sibiu. Ansamblul aflat pe Str. Ogorului, în zona Turnisor, a fost un proiect care de la bun început a atras atenția sibienilor, iar apartamentele s-au vândut cu repeziciune. Ansamblul rezidențial este constituit din 6 imobile tip vila cu 3 etaje , având in prima etapa 108 apartamente cu 1,2, sau 3 camere. Printre noutățile acestui proiect se pot găsi și apartamentele de la parter, care au in propietate gradini private, cu acces din terasa apartamentului. Apartamentele sunt finisate cu gust și oferă un confort sporit proprietarilor.

Agenția imobiliară Eurosib Imobiliare a contribuit din plin la succesul acestui proiect, prin promovarea și vânzarea cu success a mai multor apartamente in Sibiu. În acest ansamblul imobiliar sunt la vanzare apartamente cu 1 camera in suprafata de 28 mp, cu stadiul de predare finisat complet la cheie, apartamente cu 2 camere in suprafata totala de 42 mp – pret vanzare finisat complet la 26000 euro. Ansamblul are si 2 tipuri de apartamente cu 3 camere: tipul 1 in suprafata de 55 mp, pret 35500 euro, tipul 2 in suprafata de 72 mp -pret 47500 euro.

Prețurile accesibile au făcut ca aceste apartamente să poată fi achiziționate și cu creditele bancare din Programul „Prima Casă”, agenția Eurosib Imobiliare oferind suport pentru întocmirea documentației necesare pentru acest program.

Ansamblul Belvedere Residence Sibiu este doar unul dintre proiectele imobiliare din Sibiu promovate și vândute cu succes de către agenția Eurosib Imobiliare. În decursul activității sale pe piața imobiliară din Sibiu, Eurosib Imobiliare a vândut peste 800 de apartamente noi Sibiu, dobândind reputația unei companii importante pe piața imobiliară din Sibiu și de asemenea câștigând încrederea clienților săi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *