Achizitia de terenuri in judetul Sibiu

Tranzacțiile cu terenuri nu sunt dintre cele mai frecvente tranzacții imobiliare în Sibiu, sunt tranzacții care au loc mai rar, asemenea tranzacțiilor cu case sau vile. Terenurile se pot deosebi in funcție de locație sau folosință.
Achizitia de terenuri in judetul Sibiu
Tranzacțiile cu terenuri nu sunt dintre cele mai frecvente tranzacții imobiliare în Sibiu, sunt tranzacții care au loc mai rar, asemenea tranzacțiilor cu case sau vile. Terenurile se pot deosebi in funcție de locație sau folosință. Astfel, în funcție de locație terenurile pot fi intravilane sau extravilane, iar în funcție de folosință terenurile se pot clasifica în funcție de activitatea pentru care sunt pretabile. Un teren intravilan poate fi folosit pentru construirea de locuințe, sau de spații comerciale, industriale sau de servicii, iar un teren extravilan de obicei este catalogat teren arabil (sau pentru activități agricole), fanete, livezi.

De multe ori, cumpărătorii de terenuri intravilane sau extravilane, sunt societățile comerciale. Datorită faptului că Sibiul are o poziționare extreme de avantajoasă, infrastructură dezvoltată dar și resursa umană calificată, Sibiul a devenit un magnet pentru investitori dornici să își deschidă afaceri în Sibiu. Astfel, ei au achiziționat terenuri pentru desfășurarea activității industriale, sau pentru spații comerciale sau de servicii. În astfel e cazuri, de multe ori investitorii au apelat la agenții imobiliare pentru a achiziționa un teren care să corespundă cerințelor lor și să fie pretabil pentru activitatea ulterioară (fie că e vorba de activitate industrială, comercială, de servicii, sau doar pentru ridicare de locuințe).

Agenția imobiliara din Sibiu Eurosib Imobiliare intermediază tranzacții imobiliare de terenuri în Sibiu și în județul Sibiu, având în portofoliul său o gamă variată de oferte pentru terenuri. Astfel, cei interesați pot găsi în oferta Eurosib Imobiliare :

– un teren intravilan de 1797 mp, în Cisnădie, pretabil pentru construcția de blocuri sau locuințe cu curte interioară, sau pentru o construcție de mică industrie, industrie ușoară sau servicii. Prețul acestui teren e de 48 mp, negociabil.

– un teren in suprafata de 1786 mp, situate in Sibiu, Piata 1 Decembrie 1918 (Gara Mare Sibiu), pret vanzare 550.000 euro. Terenul este ideal pentru constructii comerciale, cladire birouri, imobile rezidentiale cu diverse apartamente in Sibiu.

Fie că e vorba de persoane fizice interesate de achiziția unui teren pentru construcția unei locuințe, sau de societăți comerciale interesate de achiziția unui teren pentru activități industrial, comerciale sau de servicii, agenția imobiliară Eurosib Imobiliare poate fi partenerul de încredere pentru astfel de tranzacții.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *